Banner 980x90

6.vidusskolā notika Tēva dienai veltīts sporta pasākums

Foto no Ventspils 6.vidusskolas arhīva
Foto no Ventspils 6.vidusskolas arhīva
Jau piekto reizi Ventspils 6.vidusskolā notika sporta pēcpusdiena veltīta Tēva dienai, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Šajā pasākumā piedalījās 1.-4.klašu skolēni un vecāki.

Pasākums tradicionāli sākās ar direktores uzrunu un kopīgu vingrošanu (iesildīšanos). Pēc tam mammas, 8.b klases meiteņu vadībā, devās uz aktu zāli, lai sagatavotu aerobikas priekšnesumu, bet pārējiem dalībniekiem notika aktivitātes "stacijās" – "Tārpiņš", "Ķengurs", "Citplanētietis", "Futbolists", "Vēzītis", "Gudrinieks", "Tunelis", "Mušiņu ķērājs", "Nūjas meistars", "Snaiperis", un "Ražas vācējs". Pasākumā tiesnešu loma tika uzticēta 12.klases skolēniem. Noslēgumā notika mammu, kuras piedalījās aerobikas nodarbībā, uzstāšanās un visu dalībnieku apbalvošana.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)