Banner 980x90

Ventspilniece laimē balvu 3000 eiro vērtībā

Šā gada novembrī "BENU Aptiekas" visā Latvijā uzsāka projektu "Par labu miegu!", kura ietvaros ikviens tika aicināts aizpildīt anketu un piedalīties ļoti vērtīgas balvas izspēlē. 16.decembrī noritēja izloze, kurā starp vairākiem tūkstošiem dalībnieku laime uzspīdēja ventspilniecei Ingai Gailumai.

Projekta "Par labu miegu!" ietvaros ikviens tika aicināts "BENU Aptiekās" aizpildīt anketu, atklājot savus miega paradumus. 16. decembrī anketas tika apkopotas un izlozēts laimīgais, lai 23.decembrī dāvinātu galveno balvu – "King Koil" gultu 3000 eiro vērtībā. Šoreiz laimīgās anketas autore izrādījās ventspilniece Inga Gailuma.

"Protams, biju ļoti pārsteigta, uzzinot, ka esmu laimējusi šo ievērojamo balvu. "BENU Aptiekā" iegriežos bieži. Pamanīju loteriju – dalības bija pavisam vienkārša un ātra, tāpēc nolēmu piedalīties. Šāda veiksme man gan uzsmaidīja pirmo reizi!" emocijās dalās Inga Gailuma.

Savu laimīgo anketu Inga aizpildīja "BENU Aptiekā" Ventspilī, Ganību ielā 8. Arī aptiekas vadītāja Tatjana Krupnova pauž prieku, ka tieši viņas vadītās aptiekas pircējs izvēlēts par iespaidīgās balvas ieguvēju. "Aktīvi aicinājām cilvēkus piedalīties un cilvēki arī bija gana atsaucīgi. Uzzinot, ka "King Koil" gultu laimējusi tieši mūsu aptiekas pircēja, biju ļoti patīkami pārsteigta. Latvijā ir 66 "BENU Aptiekas, bet paveicies tieši mūsu pircējai!" saka Krupnova.

BENU Aptieku tīkls ir viens no vadošajiem zāļu mazumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā. Uzņēmums dibināts 1995.gadā un ir viens no "PHOENIX Group" uzņēmumiem, kas savukārt ir lielākais medikamentu tirgotājs Eiropā. Patlaban "BENU Aptieka" tīkls Latvijā apvieno 66 aptiekas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)