Banner 980x90

Aicina topošās māmiņas apmeklēt izglītojošu lekciju ciklu

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca'' aicina topošās māmiņas apmeklēt izglītojošu lekciju ciklu, kas palīdz sagatavoties mazuļa piedzimšanai.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldības pārstāvji, četru lekciju cikls topošajiem vecākiem sniedz gan praktiskas zināšanas par dzemdību procesu un zīdainīša aprūpi, gan dod psiholoģisko gatavību dzemdībām un mazuļa ienākšanai ģimenē. Vienlaicīgi lekciju apmeklēšana ir iespēja satikties ar citiem topošajiem vecākiem. Kopumā tiek piedāvātas četru dažādu tēmu lekcijas – Dzemdības un pēcdzemdību periods, Pozas un elpošana dzemdībās, Krūts barošana, kā arī Handlings – prasmīga zīdaiņa aprūpe ikdienā.

Lekcijas notiek trešdienās plkst.17.00 "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" jaunā korpusa pirmā stāva konferenču zālē (ieeja no Vasarnīcu ielas). Cena par vienas lekcijas apmeklējumu ir 5,70 eiro, ja topošā māmiņa uz lekciju nāk kopā ar vīru vai citu tuvinieku, tad maksa ir 8,60 eiro. Uzziņas un pieteikšanās lekcijām pa tālruni 63624404 vai personīgi, ierodoties dzemdību nodaļā pie vecmātēm.

Lekciju grafiks 2016.gada februārim skatāms šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)