Banner 980x90

Aizdomās par vīrieša nāvējošu piekaušanu Ventspilī aiztur trīs personas

Ventspils, 13.sept., LETA. Aizdomās par smagu miesas bojājumu nodarīšanu vīrietim, kā rezultātā iestājusies cietušā nāve, Ventspilī aizturētas trīs personas, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

12.septembra rītā kādā dzīvoklī Tārgales ielā atrasts 1976.gadā dzimuša vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Tās pašas dienas vakarā citā dzīvoklī Ventspilī aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu aizturēti trīs 1995., 1993. un 1983.gadā dzimuši vīrieši. Vecākais no viņiem ir jau agrāk tiesāts.

Policija sākusi kriminālprocesu, lai noskaidrotu visus notikušā apstākļus un motīvus. Pašlaik noskaidrots, ka visas iesaistītās personas atradušās alkoholisko dzērienu ietekmē. Iespējams, kopīgas alkohola lietošanas laikā ir izcēlies konflikts, kura laikā cietušais vīrietis guvis smagas galvas traumas, kā rezultātā viņš miris.

Policija lūgs tiesu piemērot aizturētajām personām drošības līdzekli - apcietinājumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)