Banner 980x90

Aizvadīta ikgadējā pedagogu sanāksme

Foto: Līga Rūde
Foto: Līga Rūde
Piektdienas, 26.augustā, Ventspils Valsts 1.ģimnāzijā uz sanāksmi "Skolu paveiktais un turpmākie uzdevumi skolēnu kompetenču attīstīšanā" pulcējās Ventspils pilsētas pedagogi, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Sanāksmi atklāja Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs Aldis Slavinskis, informējot par aktualitātēm izglītībā Ventspils pilsētā un pārmaiņām izglītības pieejā. Savukārt Izglītības pārvaldes vadītāja vietniece Inga Pāvula klātesošos informēja par paveikto un plānoto skolēnu mācīšanas un mācīšanās kvalitātes sistēmas pilnveidei Ventspils pilsētā.

Sanāksmes turpinājumā notika skolotāju diskusijas skolu grupās par izaicinājumiem un risinājumiem mācību darbā jaunajā mācību gadā, par pedagogu vajadzībām, gatavojoties kompetenču pieejai satura realizācijā un par pedagogu sadarbības un pieredzes apmaiņas nozīmi.

Sanāksmes turpinājumā pedagogus uzrunāja arī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs.

Pasākuma izskaņā ar muzikālu sveicienu klātesošos iepriecināja Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkne Megija Krista Strautmane un Ventspils Mūzikas vidusskolas vokālās nodaļas vadītājs un vokālais pedagogs Gatis Poriņš (pie klavierēm Irina Kušnirenko).

No 24. līdz 25.augustam pilsētas pedagogiem norisinājās Metodiskās dienas. 24.augusta Metodisko dienu tēma bija "Ideju un pieredzes dienas skolās". Visu skolu pedagogi šajā dienā devās uz kādu no skolām pieredzes apmaiņā. Savukārt 25.augusta Metodiskajā dienā "Mācību priekšmetu diena" pedagogiem notika semināri un nodarbības priekšmetu grupās un metodiskajās apvienībās, atskatoties uz aizvadītā gada sasniegumiem un domājot par jauno mācību gadu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)