Banner 980x90

Amatus Ventspils domē saglabā arī trīs mēra vietnieki

Ventspils, 20.jūn., LETA. Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieki ir saglabājuši savus amatus arī jaunajā domes sasaukumā, aģentūra LETA noskaidroja Ventspils domes Pilsētas mārketinga nodaļā.

Par Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieku infrastruktūras jautājumos atkārtoti ievēlēts Jānis Vītoliņš ("Latvijai un Ventspilij"). Domes priekšsēdētāja 1.vietnieks sadarbības jautājumos tāpat kā līdz šim būs Guntis Blumbergs ("Latvijai un Ventspilij"). Domes priekšsēdētāja vietnieka amatā atkārtoti pārvēlēts arī Didzis Ošenieks ("Latvijai un Ventspilij").

Visi trīs vietnieki ievēlēti vienbalsīgi, 13 deputātiem balsojot "par". Citi kandidāti vietnieku amatiem netika izvirzīti.

Jau ziņots, ka vakar par Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēts Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij"). Par Lembergu balsoja deviņi "Latvijai un Ventspilij" deputāti, bet četri deputāti, kuri pārstāv apvienoto "Vienotības", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) un Latvijas Reģionu apvienības (LRA) sarakstu, balsoja par otru šim amatam izvirzīto kandidātu Ģirtu Valdi Kristovski (V).

Ventspils domes vēlēšanās uzvarējusi Lemberga vadītā partija "Latvijai un Ventspilij", iegūstot deviņas no kopumā 13 deputātu vietām - tikpat, cik iepriekšējā domes sasaukumā. Pārējās četras vietas domē ieguva saraksts, kurā apvienojušās "Vienotība", VL-TB/LNNK un LRA.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)