Banner 980x90

Apavu kopšanas līdzekļi ilgam apavu mūžam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mums katram ir savi mīļākie apavi, kurus mēs labprāt saglabātu to sākotnējā stāvoklī mūžīgi, taču tas diemžēl nav iespējams. Tomēr, par laimi, apavu mūža ilgumu ievērojami var paildzināt apavu kopšanas līdzekļi

Pareizi kopti apavi saglabā izskatu un funkcionalitāti daudz ilgāk
Lielāko daļu dzīves mēs pavadām uz kājām, tādēļ ir ļoti svarīgi, lai kājās būtu kvalitatīvi apavi. Kvalitatīvu apavu galvenās funkcijas ir
- balstīt pēdas katram nēsātājam individuālā veidā;
- pasargāt kājas no slodzes radītām problēmām. 

Šādi apavi bieži vien maksā dārgi un tiek nēsāti vairāk nekā vienu sezonu. Apavu kopšanas līdzekļi palīdz saglabāt gan apavu izskatu, gan to funkcionalitāti: tie ilgāk paliks ūdeni necaurlaidīgi, siltumu saglabājoši vai tieši otrādi – kājas vēdinoši. Jāatceras, ka ar kopšanas līdzekļiem vien neiztikt – rūpes iekļauj arī pareizu tīrīšanu un apavu izmantošanu tiem paredzētajā veidā un apstākļos. 

Izvēlies saviem apaviem atbilstošus kopšanas līdzekļus
Veikalos ir atrodami visdažādākie apavu dizaini un risinājumi – tieši tikpat daudz un dažādi ir arī izmantotie materiāli, kuriem katram ir savi kopšanas norādījumi. Iegādājoties jaunus apavus, uzreiz piemeklē arī attiecīgus kopšanas līdzekļus:
- ādas apaviem lieti noder krēmi un balzāmi, kas nomaskē nobrāzumus un sāls atstātās pēdas;
- zamšādai un auduma materiāliem bieži pieejamas dažādas putas, kas palīdz aizsargāt apavus no mitruma radītās iedarbības;
- gumijas un citu līdzīgu sintētisko materiālu apaviem noder pūšamie līdzekļi, kas aizsargā pret putekļu nosēdumiem, pirkstu nospiedumiem un mitruma.

Iegādājies apavus un to kopšanas līdzekļus, neizejot no mājām!
Veikalā "Somijas apavi" ir pieejami kvalitatīvi kopšanas līdzekļi dažādu materiālu kurpēm – gan auduma, gan ādas, turklāt līdzekļi piemeklējami arī dažādu krāsu ādas apaviem. Viss veikala "Somijas apavi" sortiments ir pieejams internetā, tādēļ iepirkšanās ir īpaši ērta un izdevīga:
- iegādājies apavus un to kopšanas līdzekļus jebkurā vietā un jebkurā laikā - apskati piedāvājumu internetā un pasūti izvēlētās preces uz mājām;
- izmanto bezmaksas piegādi pirkumiem ar kopējo summu virs 30 eiro;
- noformē līzingu, ja izvēlētais pirkums ir mazliet dārgāks nekā uzreiz vari atļauties – apavi ir svarīga dzīves sastāvdaļa, tādēļ ir vērts tos iegādāties mazliet dārgākus, taču kvalitatīvākus.

Parūpējies par saviem apaviem un saglabā tos vēl ilgi kā jaunus - apavu kopšanas līdzekļi ir noderīga prece, ko iegādāties kopā ar pašiem apaviem. Apskati interneta veikala "Somijas apavi" piedāvājumu mājaslapā www.somijasapavi.lv un pasūti preci jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)