Banner 980x90

Ar ko atšķiras aizdevums no Kredits7.lv?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Dzīve ir neparedzētu notikumu pilna, un katrs var nonākt situācijā, kad ātri nepieciešams tikt pie papildu naudas līdzekļiem. Aizņemties iespējams no ģimenes, draugiem vai bankas, bet šādi ne vienmēr naudu var iegūt uzreiz. Taču, piesakot aizdevumu no https://kredits7.lv/, to varēsiet saņemt jau aptuveni 15 minūtēs!

Aizdevums no "Kredits7" ir viens no ātrākajiem un ērtākajiem aizņemšanās veidiem. Tam ir vairākas priekšrocības:
• Jūs to varat saņemt jebkurā vietā – nepieciešams tikai interneta pieslēgums un mobilais telefons;
piesakoties kredītam, ir pieejama telefoniska konsultācija ar "Kredits7" speciālistiem, kas palīdzēs saprast Jums izdevīgākās aizņemšanās  iespējas;
• aizdevējs rūpējas par godprātīgu un drošu kreditēšanu – saņemot aizdevumu, varat būt pārliecināts, ka tam nav slēpto izmaksu;
• kredīts tiek izsniegts konfidenciāli, ievērojot Jūsu privātumu – Jums nav jāpaskaidro tiešs aizņēmuma mērķis;
• atmaksas termiņu ir iespējams pagarināt. To varat izdarīt tikpat viegli kā pieteikties kredītam!

Noformējiet kredītu vien dažu minūšu laikā
Lai pieteiktos aizdevumam, Jums jādodas uz interneta vietni https://kredits7.lv/ un jāizvēlas kredīta veids un summa. 

"Kredits7" piedāvā gan ātro kredītu līdz 420 eiro ar 30 dienu atdošanas termiņu, gan ilgtermiņa aizdevumu līdz 1500 eiro ar atdošanas laiku līdz 24 mēnešiem. Piesakoties kredītam, mājaslapā tiek parādīta atdodamā summa, procentu likme un maksājumu datumi. 

Aizdevumu varēsiet saņemt, ja: 
• esat vecumā no 21 līdz 65 gadiem;
• Jums ir deklarēta dzīvesvieta Latvijas Republikas teritorijā;
• esat fiziska persona ar atbilstošu maksātspēju;
• Jums ir atvērts konts kādā no Latvijā esošām bankām un aktīvs mobilā tālruņa pieslēgums.

Kā reģistrēties?
Kad nepieciešamā summa un atmaksas termiņš ievadīts, spiežat pogu "Reģistrēties". Tas atvērs reģistrācijas lapu ar aizdevuma līgumu, kas pirms pieteikuma iesniegšanas noteikti jāizlasa! Tālāk ievadiet savus personas datus un apstipriniet pieteikumu. 

Lai kredīta pieteikumu sāktu izskatīt, Jums ir jāveic vienreizējā reģistrācijas maksa 0,01 eiro apmērā. Tiklīdz maksājums būs saņemts, uz telefonu atnāks SMS ar kredīta pieteikuma apstiprinājumu vai noraidījumu.

Rūpīgi izvērtējiet kredīta nepieciešamību!
Esiet uzmanīgi un vienmēr apdomājiet savas iespējas atmaksāt kredītu! Ātrais kredīts noderēs brīžos, kad steidzami vajadzīga nauda, un Jums ir skaidri zināms, ka to varēsiet atmaksāt. Kredītu nekādā gadījumā neņemiet citu parādsaistību dzēšanai. 

"Kredits7" izsniedz tikai drošus un pārdomātus kredītus. Plašāku informāciju par aizdevumu izsniegšanu meklējiet https://www.kredits7.lv/, rakstot uz info@kredits7.lv vai zvanot uz tālruni 28060011.

Izmantojiet "Kredits7" piedāvātās klientu konsultācijas Jums vispiemērotākā risinājuma atrašanai finanšu jautājumos! Aizņemieties atbildīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)