Banner 980x90

Ar ko atšķiras autoskola "Credo Autoprieks"?

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Ja šajā pavasarī esi nolēmis sākt mācības autoskolā, aktuāls jautājums ir autoskolas izvēle. Laba autoskola palīdzēs veiksmīgi apgūt gan teoriju, gan praktiskās braukšanas prasmes, turklāt to izdarīt pietiekami īsā laikā. Uzzini, ar ko atšķiras autoskola "Credo Autoprieks". Iespējams, Tu izvēlēsies šo autoskolu!

Autoskolā "Credo Autoprieks" vadītāja apliecību var iegūt 10 dažādās kategorijās (A, B, BE, C, CE, D, DE, 95, ADR un Traktortehnika), taču statistiski pati populārākā auto vadīšanas tiesību kategorija ir B kategorija. Šīs kategorijas auto vadīšanas tiesības sniedz atļauju vadīt auto, kuras masa nav lielāka par 3500 kg, bet sēdvietu skaits ir ne vairāk nekā astoņas, neskaitot vadītāja vietu. 

Mācības iespējamas dažādos laikos un vietās
♦ Patlaban valstī darbojas 19 autoskolas "Credo Autoprieks" filiāles, kas atrodas pilsētu centros. Kā valstī lielākā autoskola "Credo Autoprieks" ik gadu rīko vairāk nekā 40 mācību grupu un vadītāja apliecības iegūst vairāk nekā 5000 kursantu. Tieši plašā ģeogrāfiskā pieejamība ir viena no galvenajām autoskolas atšķirības zīmēm. 
♦ Topošie auto vadītāji var mācīties dienas un vakara grupās, kā arī nedēļas nogalēs. Tādējādi mācības ir pieejamas ikvienam, kurš to ieplānojis, neatkarīgi no darba, studijām, aizņemtības ģimenē vai citiem faktoriem. 

Profesionāli, sertificēti pasniedzēji
♦ Autoskola "Credo Autoprieks" nozarē darbojas jau 12 gadus, un šajā laikā mācību iestādē ir izveidots stabils pieredzējušu pasniedzēju pulks. Visi teorijas pasniedzēji un braukšanas instruktori ir ieguvuši darbam atbilstošus sertifikātus, kas apliecina viņu tiesības veikt mācību darbu. 
♦ Autoskolā ir pieejamas braukšanas nodarbības 70 profesionālu autovadīšanas instruktoru vadībā. Ja nepieciešams, kursants var mainīt braukšanas instruktoru tik ilgi,  līdz atrod sev atbilstošāko skolotāju. 

Mūsdienīgas mācību metodes
Teorijas mācību laikā tiek izmantotas gan tradicionālās CSDD izdotās Ceļu satiksmes noteikumu un testa uzdevumu grāmatas, gan arī pasniedzēju izveidoti testi. Tāpat tiek izrunātas dažādas ceļu satiksmes situācijas, zīmētas shēmas, nodarbību laikā tiek rādīti arī situāciju video. Būtiski, ka vienmēr tiek atlicināts laiks kursantu jautājumiem, tādēļ katrs var saņemt atbildes.

Iespējama apmaksa līzingā
Autoskolā "Credo Autoprieks" iespējams mācīties arī izmantojot līzinga pakalpojumus.  Autoskola sadarbojas ar līzinga kompāniju "Lateko līzings", tādēļ apmaksāt mācības var 3–24 mēnešu laikā. 

Ja apsver domu, ka  varētu mācīties autoskolā "Credo Autoprieks", ieskaties mācību iestādes mājas lapā – http://credoautoprieks.lv. Te atradīsi visu kontaktinformāciju un varēsi izvēlēties sev ērtākos mācību laikus. Vēlam veiksmi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)