Banner 980x90

Būšnieku ezerā Ventspilī ielaisti līdaku mazuļi

Rīga, 16.okt., LETA. Lai papildinātu zivju populāciju, Ventspilī Bušnieku ezera laivu bāzē ūdenī tika ielaisti 392 kilogrami viengadīgo līdaku mazuļu, aģentūru LETA informēja Ventspils Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Zivju mazuļi auguši zivju audzētavā "Rimzāti" Kuldīgas novada Rendas pagastā, bet to piegādi pārvaldei nodrošināja SIA "Spradzeļi".

Znotiņa skaidroja, ka Būšnieku ezers ir iecienīta makšķernieku un citu atpūtnieku vieta. Šīs vasaras lielākais makšķernieka loms bijis 7,5 kilogramu smaga līdaka, savukārt smagākais asara loms bija 850 grami.

Laivu bāze atrodas Būšnieku ezera krastā pie Lošupes ietekas, tikai dažu kilometru attālumā no Ventspils centra. Laivu inventāru var izīrēt tikai sezonas laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)