Banner 980x90

cellRESET svara korekcijas programma

Kā notievēt – šo jautājumu noteikti kaut reizi dzīvē sev ir uzdevis ikviens. Aptaukošanās ne tikai kaitē vizuālajam tēlam, bet gluži tāpat kā paaugstināta temperatūra – tā norāda uz veselības problēmu! 

Kā notievēt

Kā notievēt – šo jautājumu noteikti kaut reizi dzīvē sev ir uzdevis ikviens. Aptaukošanās ne tikai kaitē vizuālajam tēlam, bet gluži tāpat kā paaugstināta temperatūra – tā norāda uz veselības problēmu!

No 1980.gada līdz 2008.gadam cilvēku skaits ar lieko svaru ir dubultojies. 2008.gadā aptaukošanās problēma sastopama 50% vīriešu un apmēram 20% sieviešu. Vienam no trim bērniem Eiropā ir konstatēta vai nu aptaukošanās tendence, vai liekais svars.

Zinātniskie pētījumi liecina, ka 70% slimību ir saistīti ar mūsu uzturu un dzīvesveidu. Uzturs, kuru lietojam ikdienā, ir degviela un būvmateriāls šūnām un visam organismam. Tāpēc tam ir noteicoša loma mūsu veselības stāvoklim, izskatam un pašsajūtai. Nesabalansēts uzturs neglābjami noved pie organisma mazspējas slimību veidā. Tas var būt gan cukura diabēts, sirds kaites, aknu ciroze, nieru mazspēja, nierakmeņi, kuņģu-zarnu trakta slimības, aizkuņģa dziedzera nepietiekamība, aizcietējumi, celiakija, žultsakmeņi, alerģijas, gan psihiskie traucējumi. Šāda nepatīkama aina daudziem liek aizdomāties, kā notievēt un uzlabot savu veselību.

Mūsdienās ir pieejams vienkāršs, veselīgs un zinātniski pamatots veids, kā notievēt – cellRESET veselības uzlabošanas un svara zaudēšanas uztura programma, ko var iegādāties un vienkārši uzsākt ikviens interesents.

Tievēšanas programma

Tievēšanas programma cellRESET paredzēta visiem, kam ir mērķis nomest lieko svaru un uzlabot veselību. Lieki tauki pazūd tieši no tām vietām, kur tas visvairāk nepieciešams organiskā, dabiskā veidā, pie tam, nezaudējot muskuļu masu.

Tievēšanas programma cellRESET ir zinātniski pamatota. Tā iemācīs Tev veselīga uztura paradumus, padarīs Tevi slaidāku un skaistāku, uzlabos tauku/muskuļu attiecību, samazināsies visceriālo tauku daudzums, organisms būs tīrāks no toksīniem un tiks sakārtota zarnu mikroflora. Tievēšanas programma ir 100% veselīga. Tā ir viegli izpildāma mājas apstākļos, nav nepieciešamas konsultācijas, regulāri apmeklējumi, sporta treniņi.

Tievēšanas programma ietver sevī trīs posmus – attīrīšanās, stabilizācija, dzīvesveids. Pirmais posms ilgst 28 dienas. Tas atjauno ķermeņa metabolismu un balansē hormonus. Šajā laikā notiek ievērojama ķermeņa svara samazināšanās. Stabilizācijas periods, optimāli nodrošinot Jūsu ķermeni ar vitamīniem un uzturvielām nākošās 90 dienas, iemācot organismam veselīgu vielmaiņu. Jūs esat apguvusi/-is veselīga uztura pamatus – jāturpina ķermeņa formas un veselības uzlabošana. Var tikt novērota mērena svara samazināšanās. Līdz ar trešo posmu ir sasniegts un nostabilizēts programmas mērķis. Būtiski uzlabota veselība un pašsajūta, iegūti jauni uztura ieradumi, receptes.

Iegādājoties tievēšanas programmu cellRESET, svara kritums būs novērojams jau no pirmās dienās. Tās ietvaros nebūs jābadojas, nekādu kaloriju skaitīšanas – bez jo-jo efekta. Tievēšanas programma garantē aktīvu toksīnu izvadīšanu, metabolisma aktivizēšanos, pārorientēšanos no cukura uz tauku dedzināšanu, enerģijas un dzīvesprieka pastiprināšanos un citus pozitīvus ieguvumus.

Uztura piramīda

Uztura piramīda ir sistēma, kas iekļauj daudzveidīgu pārtiku normālai organisma funkcionēšanai.

Uztura piramīda veidota no piecām pārtikas produktu grupām, no kurām ikdienas uzturā ieteicams lietot pārtiku no pirmajām četrām grupām. Pirmajā grupā ietilpst graudaugi, kartupeļi un maize, kas sastāda 40% no uztura. Uztura piramīdas otrajā grupā (35%) ir dārzeņi, augļi un ogas, trešajā – piena produkti, ceturtajā – gaļa un zivis. Savukārt uztura piramīdas augšgalā atrodas produkti, kas satur daudz cukura un tauku. Šādus produktus var lietot nelielos daudzumos un reti – tie nevar aizstāt produktus no citām grupām.

Uztura piramīda nosaka, ka vismaz puse no kalorijām jāuzņem ar cieti saturošiem produktiem. Šie produkti rada sāta sajūtu, nedodot liekas kalorijas. Ļoti daudz jāēd dārzeņi un augļi, turklāt tie jāizvēlas pēc iespējas daudzveidīgāki. Piena produkti, gaļa un zivis ir jālieto mērenā daudzumā.

Metabolisms

Metabolisms jeb vielmaiņa ir bioķīmisks process, kas nepārtraukti noris cilvēk ķermenī – tā laikā ēdiens organismā pārveidojas par enerģiju, tauku rezervēm un muskuļu masu. Tā veidojas jauni audi un tiek izvadīti toksīni. Metabolisms ir lielā mērā atkarīgs ne tikai no iedzimtības un veselības stāvokļa, bet arī no dzīvesveida un ieradumiem. Metabolismu var uzlabot, ieviešot savā ikdienā korekcijas – tādā veidā vieglāk atbrīvojoties no liekajiem kilogramiem.

Ar pārtiku uzņemtās kalorijas cilvēka ķermenis izmanto tam nepieciešamo procesu nodrošināšanai, savukārt liekās tiek noglabātas tauku un salikto cukuru veidā. Ja metabolisms ir ātrs, vairāk un ātrāk tiek patērētas uzņemtās kalorijas, kā rezultātā paliek vieglāk kontrolēt ķermeņa svaru.

Metabolisms katram cilvēkam sāk palēnināties, viņam kļūstot vecākam. Visbiežāk šis process palēninās ap trīsdesmit gadu vecumu. Metabolisma ātrumu var ļoti vienkārši ietekmēt negatīvi, to palēninot. Vienkāršākais veids, kā to izdarīt – izmēģināt diētas, jo īpaši tādas, kas sola nomest daudz svara īsā laikā. Tādā veidā ne tikai tiek bojāts metabolisms, bet arī liekais svars atgriezīsies – jeb radīsies tā saucamais jo-jo efekts. Ja Tavs mērķis ir nomest lieko svaru un uzlabot veselību, tad cellRESET veselības uzlabošanas un svara zaudēšanas uztura programma ir domāta tieši Tev! CellRESET piedāvā iegādāties 100% veselīgu, zinātniski pamatotu programmu, kas ir viegli izpildāma mājas apstākļos, nav nepieciešamas konsultācijas, regulāri apmeklējumi, sporta treniņi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)