Banner 980x90

Dermatologs Ventspilī – galvaspilsētas kvalitāte

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sākoties vasarai, visi vairāk sākam domāt par savu izskatu. Atceramies par jaunā gada diētas plāniem un apņemšanos skriet vai apmeklēt sporta zāli. Tas ir tikai dabiski, ka cilvēkam rūp viņa izskats un saprātīgās robežās tas noteikti iet roku rokā ar labu veselības stāvokli un garīgo labsajūtu. Skaista, veselīga un starojoša āda ir pirmais, par ko vasaras sezonā satraucamies, un ko ievēros arī citi. 
Nenoliedzami mūsu ādas stāvoklis ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, nepietiks tikai ar kosmetologa apmeklējumu reizi gadā, taču tas ir ļoti labs sākums. Dermatologs noteikti sniegs vērtīgus padomus ādas kopšanai, veiks dzimumzīmju apskati, kas dos sirdsmieru, ieteiks piemērotu ārstēšanas kursu, ja tāds būs nepieciešams un atbildēs uz visiem jūs satraucošajiem jautājumiem. 

Konsultācija ārpus Rīgas
Ir pieņēmums, ka galvaspilsētā iespējams saņemt vislabāko medicīnisko aprūpi un labākos speciālistus, kas nereti arī ir taisnība, taču jebkuram Latvijas iedzīvotājam ir tiesības uz iespēju saņemt tikai pašu labāko un nežēlot neko savas veselības vārdā. Dermatologs var sniegt arī modernāko tehnoloģiju procedūras, kas saglabās mūsu jaunību nedaudz ilgāk. 

Prof. J. Ķīša estētiskās dermatoloģijas klīnika sniedz visas šīs iespējas, kā arī iespēju pieteikt vizīti savā pilsētā, piemēram, dermatologs Ventspilī būs pats prof. J. Ķīsis izbraukumā ārpus Rīgas. Tas ir ļoti ērts variants, kas neprasīs papildu līdzekļus un laiku, lai apmeklētu labākos speciālistus galvaspilsētā. Procedūras gan notiek tikai Rīgas klīnikā, taču konsultācijas pieejamība tavā pilsētā viennozīmīgi ir liels pluss. 

Procedūru klāsts Prof. J. Ķīša klīnikā
• Estētiskā dermatoloģija
Klīnikā ir iespēja saņemt konsultāciju, individuāli izstrādātu ārstēšanās kursu un personalizētu programmu patstāvīgai veselības uzturēšanai pēc procedūras veikšanas. Ir pieejamas tādas procedūras kā biorevitalizācija, filleri un ķīmiskais pīlings. Biorevitalizācija – tā ir ādas dziļā mitrināšana bez ķirurģiskiem paņēmieniem, izmantojot hialuroinskābes mikroinjekcijas. Tas padara ādu svaigu, mirdzošu un veselīgu. Filleri – speciāli preparāti, kas tiek ievadīti zem ādas ar mērķi izlīdzināt grumbas un panākt jauneklīgāku izskatu. Ķīmiskais pīlings – sejas ādas dziļa tīrīšana ar dažāda veida skābēm, kas palīdz kosmētiskajām vielām efektīgāk veikt savu uzdevumu, iztīra tauku dziedzerus un novērš grumbu rašanos. 

• Fizioterapija
Tiek izvērtēts pacienta fiziski funkcionālais stāvoklis, tā ietekme uz dažādām ikdienas aktivitātēm un pašsajūtu. Fizioterapiju pielieto gadījumos, kad ir notikušas fiziskā stāvokļa izmaiņas, tās var būt akūtas, hroniskas vai pastāvīgas. 

• Uztura terapija
Ādas problēmas bieži vien ir saistītas ar nepareizu vai nepilnvērtīgu uzturu, un ir vērtīgi jebkuru estētiskās ārstniecības procedūru apvienot ar piemērotu diētu. Tas sniegs vislabākos un ilgtermiņā paliekošākos rezultātus. 

• Kosmetoloģija
Kosmetologu uzskata par ādas terapeitu, viņa kompetencē ir rūpes par ādu pēc dermatologa ārstnieciskā kursa – ādas kairinājuma un sausuma novēršana, ādas kopšana un barošana. Kosmetologs spēs ieteikt arī labākos ādas kopšanas līdzekļus un apmācīt to pareizā lietošanā. 
 
Iespēja saņemt konsultāciju, kad dermatologs Ventspilī piedāvā izbraukuma vizītes ir neatsverams ieguvums. Ja būs neieciešams, ārstēšanas kursu būs iespējams veikt Rīgas klīnikā Firsa Sadovņikova ielā 20, A ieeja, 4.st., 413.kab. Apmeklējiet mājaslapu dermatologs.com, izpētiet piedāvājumu un speciālistus un sāciet ceļu pretī veselīgākai ādai. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)