Banner 980x90

Divos Ventspils novada pagastos par 783 522 eiro izbūvēs sporta laukumu un stadionu

Ventspils, 23.marts, LETA. Divos Ventspils novada pagastos par 783 522 eiro izbūvēs sporta laukumu un stadionu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašlaik jau sākusies Tārgales pamatskolas sporta laukuma būvniecība. Objektā strādā SIA "Ostas celtnieks". Sporta laukuma jaunbūvi, piešķirot 404 153 eiro un izmantojot Valsts kases aizdevumu, finansē Ventspils novada pašvaldība.

Sešu mēnešu laikā pie Tārgales pamatskolas izbūvēs skrejceļu, ierīkos futbola un pludmales volejbola laukumu, uzstādīs tribīnes un āra trenažierus. Atsevišķs sektors būs paredzēts vairākām vieglatlētikas disciplīnām.

Savukārt aprīļa sākumā sāksies Zūru pamatskolas stadiona būvniecība. Arī šajā objektā strādās "Ostas celtnieks". Būvdarbi izmaksās 379 369 eiro, tostarp 35 607 eiro būs Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai finansējums.

Zūru pamatskolas stadionā piecu mēnešu laikā iekārtos skriešanas celiņus un šķēpmešanas, lodes grūšanas, diska un vesera mešanas sektoru, kā arī tāllēkšanas bedri. Stadionā ierīkos futbola laukumu, uzstādīs basketbola grozu un tribīnes. Pie stadiona būs novietoti atkritumu konteineri, tualetes kabīne, atpūtas soliņi un velosipēdu novietne. Tiks izbūvēts automašīnu stāvlaukums un ierīkota lietus ūdens kanalizācijas sistēma.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)