Banner 980x90

Dzeršanu laikā Kurzemē sadurti divi vīrieši

Rīga, 15.apr., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Saldū un Ventspilī dzeršanu laikā sadurti divi vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Pagājušās nedēļas nogalē Kurzemē ir reģistrēti aptuveni desmit notikumi, kur personām ir nodarīti miesas bojājumi - ķermeņa sasitumi un smadzeņu satricinājums. Divos gadījumos Saldū un Ventspilī personas ir guvušas durtas brūces mugurā, krūškurvī un grieztu brūci vaigā. Abos gadījumos iespējamās vainīgās personas tika aizturētas un ir uzsākti kriminālprocesi. Cietušie nav guvuši dzīvībai bīstamas traumas.

14.aprīlī policijā tika saņemta informācija par to, ka Saldū kādā dzīvoklī kopīgas alkohola lietošanas laikā starp divām personām izcēlies konflikts, kā rezultātā mugurā tika sadurts 2001.gadā dzimis jaunietis. Par laimi cietušajam netika skarti iekšējie orgāni. Aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturēts 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Vīrietis savu vainu nodarītajā atzīst un patlaban viņam ir piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, stāstīja Šeršņova.

Tāpat vakar policijā saņemta informācija par to, ka Ventspilī alkohola lietošanas laikā ir sadurts 1980.gadā dzimis vīrietis. Viņš guvis durtu brūci krūškurvī un grieztu brūci vaigā, taču dzīvībai briesmas nedraud. Aizdomās par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu aizturēts 1978.gadā dzimis vīrietis, kurš jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā.

Šeršņova informēja, ka VP par notikušo ir uzsākti kriminālprocesi par viegla miesas bojājuma tīšu nodarīšanu. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, ar piespiedu darbu vai ar naudas sodu. Lai noteiktu miesas bojājuma smaguma pakāpi, ir nozīmētas ekspertīzes.

Kriminālprocesos turpinās pirmstiesas izmeklēšana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)