Banner 980x90

Eiropas federālisti manabalss.lv akcijā aicina balsot par Lembergu kā Valsts prezidentu

Biedrība "Eiropas Federālisti" portāla manabalss.lv izsludinātajā akcijā izvirza par Valsts prezidenta kandidātu Ventspils domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, pilsētas informācijas portālam Venstpils24.lv ziņo biedrības valdes priekšsēdētājs Jānis Kuzins.

Lebmergs esot sevi pierādījis savu nelokāmību, patriotismu un cienīga cilvēka uzvedību, pat ja tas ir bijis pretrunā ar citu valstu spiedienu, vienmēr domājis par Latvijas Republikas neatkarības suverenitāti un brīvību.

Jāpiebilst, ka portāls manabalss.lv sākusi akciju MansPrezidents.lv - Atklāto iedzīvotāju balsojumu par Valsts prezidenta kandidātiem. MansPrezidents.lv ir iespēja katram Latvijas iedzīvotājam atklāti paust atbalstu savam Valsts prezidentam, kā arī aicinājums Saeimas deputātus rūpēties par prezidenta caurskatāmāku un saprotamāku izvēli, ļaujot sabiedrībai ar viņiem iepazīties laicīgi un deputātiem balsojot atklāti. MansPrezidents.lv pirmajā kārtā līdz 17.aprīlim ikviens var izvirzīt savu prezidenta kandidātu, sūtot e-pastu uz prezidents@manabalss.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)