Banner 980x90

Februārī un martā Latvijā notiks semināri par atbalstu daudzdzīvokļu māju atjaunošanai un būvniecības kvalitāti

Rīga, 6.febr., LETA. Februārī un martā Latvijā notiks semināri par atbalstu daudzdzīvokļu māju atjaunošanai un būvniecības kvalitāti, aģentūru LETA informēja Ekonomikas ministrijā (EM).

Ministrija sadarbībā ar "Attīstības finanšu institūciju "Altum" ("Altum") un Būvniecības valsts kontroles biroju (BVKB) februārī un martā organizēs 35 seminārus 21 Latvijas pilsētā par Eiropas Savienības (ES) fondu atbalsta saņemšanu daudzdzīvokļu ēku atjaunošanai, aktualitātēm būvniecības normatīvajā regulējumā un kvalitatīva būvniecības procesa nodrošināšanu.

Pasākuma mērķis ir pirms šā gada būvniecības sezonas sākšanās informēt būvniecības procesa dalībniekus par aktualitātēm normatīvajā regulējumā, lai jaunuzceltās un atjaunotās ēkas būtu kvalitatīvas un to īpašniekiem kalpotu pēc iespējas ilgāk. Tāpat pasākumā varēs uzzināt par ēku atjaunošanas projektu īstenošanas posmiem, kā arī pieejamo ES fondu atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās.

Seminārā "Altum" pārstāvji informēs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes programmas nosacījumiem, pieredzi un ieteiks, kā kvalitatīvi un sekmīgi īstenot ēku atjaunošanas projektus, Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvji sniegs padomus atbilstošu būvmateriālu izvēlei, bet Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta pārstāvji runās par Ugunsdrošības noteikumu ievērošanu daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)