Banner 980x90

Internetveikals "PlayTables.lv"

Trenažieri palīdzēs efektīvāk veikt fiziskās aktivitātes, tādā veidā sasniedzot savus fitnesa mērķus. Daudzi pētījumi ir pierādījuši, ka fiziskās aktivitātes palielina ķermeņa enerģijas līmeni.

Trenažieri

Trenažieri palīdzēs efektīvāk veikt fiziskās aktivitātes, tādā veidā sasniedzot savus fitnesa mērķus. Daudzi pētījumi ir pierādījuši, ka fiziskās aktivitātes palielina ķermeņa enerģijas līmeni. Treniņu laikā paātrinās sirdsdarbība, plaušas un muskuļi sāk strādāt aktīvāk, kā rezultātā aug enerģijas līmenis. "PlayTables" piedāvā plašu trenažieru klāstu, kas ar savu funkcionalitāti un kvalitāti neatšķiras no fitnesa zāles aprīkojumu. Trenažieri iedalāmi kardio un spēka trenažieros, taču iedalījums nav absolūts – izturību un spēku attīsta jebkurš trenažieris, tomēr dažādā pakāpē.

Kardio trenažieri stiprina sirds-asinsvadu un elpošanas sistēmas. Pie tiem pieskaitāmi, piemēram, skrejceliņi, velotrenažieri un eliptiskie trenažieri. Skriešana ir viens no populārākajiem kardio treniņa veidiem, kā efektivitāti palielina trenažieris – skrejceliņš. Savukārt minoties uz velotrenažiera, tiek nodarbināti kāju muskuļi, kas stimulē kaloriju dedzināšanu.

Trenējoties ar spēka trenažieriem, slodzei tiek izmantots cilvēka svars un atsvari. Spēka trenažieri noderēs tad, ja treniņos pietrūkst slodzes, ir vēlme dažādot savu programmu vai nepieciešams uzaudzēt muskuļu masu. Hanteles, diski, stieņi, kā arī treniņu soli un statīvi ir paredzēti intensīvām sporta nodarbībām, kas palīdzēs gan zaudēt svaru, gan stiprināt muskulatūru. Šādi trenažieri arī veicinās izturību un trenēs sirdi.

Ir pieejami arī daudzfunkciju trenažieri. Tie ir kompakti trenažieri, uz kuriem iespējams izpildīt dažādus vingrinājumus un trenēt vairākas muskuļu grupas. Piemēram, tos var izmantot preses, kāju un roku trenēšanai.

Trenažierus iespējams novietot ne tikai iekštelpās, bet arī ārā. Tam paredzēti īpaši āra trenažieri. Tā ir lieliska izvēle vasaras laikā, nodarbojoties ar sportu svaigā gaisā. Uz āra trenažieriem vingrinājumi tiek veikti, izmantojot savu svaru, tādejādi aprīkojums ir pieejams ikvienam, neatkarīgi no vecuma un fiziskās sagatavotības. Viens no āra trenažieru veidiem ir pievilkšanās stienis.

Trenažieri pieejami arī pašiem mazākajiem. Bērnu trenažieri ļaus jau no bērnības dienām izprast fizisku aktivitāšu nozīmi un attīstīs bērna izturību. Bērniem pieejami tādi trenažieri kā skrejceliņš un divritenis.

Mūsu trenežieru un svaru inventāru piedāvājums: https://www.playtables.lv/sportam_atputai/25

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)