Banner 980x90

Izdevīgs un drošs ātrais aizdevums – mīts vai realitāte?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Vai Tev kādreiz ir gadījies sagaidīt mēneša beigas ar gandrīz tukšu bankas kontu? Ja līdz algas dienai vēl jāgaida, bet Tev nekavējoties ir vajadzīga papildu naudas summa neatliekamiem pirkumiem, vari apsvērt aizņemšanos internetā. Ātrais aizdevums ir pakalpojums tiem, kuri vēlas iegūt savā rīcībā salīdzinoši nelielu summu ikdienas tēriņiem un kuriem ir atbilstoša maksātspēja.

Dažādas aizņemšanās iespējas no "VIA SMS"
Ja izlemsi aizņemties internetā, Tu, protams, vēlēsies atrast pēc iespējas izdevīgāku piedāvājumu. Lai gan visi ātrie kredīti ir pieejami pēc līdzīga principa, aizdevuma nosacījumi dažādās kredītkompānijās atšķiras. Turklāt vērā jāņem ne tikai procentu likme un atmaksas termiņš, bet arī aizņēmēja vecums un vajadzīgā summa. Atrast sev piemērotu aizdevumu vari ar kredītkompānijas "VIA SMS" palīdzību.

"VIA SMS" piedāvājumā ir divi ātro kredītu varianti:
- aizdevums līdz algai – nelieliem, bet neatliekamiem tēriņiem iespējams aizņemties summu no 50 līdz 700 eiro. Ātrā kredīta atmaksas termiņš ir 7–30 dienas. Aizņemoties no  "VIA SMS" pirmo reizi, kredītam tiek piešķirta 100 % atlaide komisijas maksai, kas nozīmē, ka atmaksāsi tikpat, cik aizņēmies. Pirmā kredīta maksimālā summa ir 350 eiro;
- naudas kredīts – nopietnākiem tēriņiem labāk izvēlēties aizdevumu ar garāku atmaksas termiņu. Pie "VIA SMS" var aizņemties no 500 līdz 1500 eiro uz laika posmu no 3 līdz 12 mēnešiem. 

Kredīts internetā vai ar SMS starpniecību?
"VIA SMS" ātrais aizdevums ir pieejams gan tiešsaistē, gan ar SMS. Pieteikšanās veids neietekmē kredīta nosacījumus un pieteikuma izskatīšanas kārtību, taču SMS kredītu var izmantot, tikai aizņemoties atkārtoti. Nosūtīt kredītkompānijai pieteikuma īsziņu ir ērtāk, ja
- nauda ir nepieciešama steidzami, bet nav pieejams dators;
- nav pieejas stabilam un ar antivīrusu aizsargātam interneta pieslēgumam.

"VIA SMS" izskata kredītu pieteikumus uzreiz pēc to saņemšanas. Pozitīvā lēmuma gadījumā Tu saņemsi naudu ātrāk nekā pusstundas laikā, ja Tavs konts ir vienā no lielākajām Latvijas bankām.

Kā samazināt aizņemšanās riskus?
Pirms piesakies aizdevumam izvērtē ieguvumus no kredīta. Ja aizdevums palīdzēs izvairīties no lielākiem sarežģījumiem, tas var būt Tev parocīgs, taču neaizņemies izklaidei un nepārdomātiem pirkumiem. Vienmēr samēro kredīta summu ar saviem ikmēneša ienākumiem un iepazīsties ar kredītlīguma detaļām.

Papildu informāciju par ātrajiem kredītiem atradīsi "VIA SMS" mājaslapā. Ienāc viasms.lv un uzzini visu par kredīta piešķiršanas nosacījumiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)