Banner 980x90

Izsolē pārdos Ventspils ostas peldošo celtni

Ventspils, 4.janv., LETA. Ventspils domes sēdē šodien nolemts atsavināt Ventspils pašvaldības īpašumu - peldošo celtni "PPC-41", pārdodot to atklātā mutiskā izsolē, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

1960.gadā būvētais peldošais celtnis ir nodots Ventspils brīvostas pārvaldes valdījumā un ticis izmantots dažādu apkalpošanas funkciju veikšanai ostā. Lēmums celtni izsolīt pieņemts pēc Ventspils brīvostas pārvaldes ierosinājuma nolūkā nodrošināt racionālu un lietderīgu pašvaldības mantas apsaimniekošanu. Celtnis nav nepieciešams pašvaldībai tās funkciju nodrošināšanai.

Turpmākās atsavināšanas darbības atbilstoši Publiskas personas mantas atsavināšanas likumā noteiktajam veiks Ventspils brīvostas pārvalde.

Celtni paredzēts pārdodot atklātā mutiskā izsolē ar augšupejošu soli par nosacīto cenu 115 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)