Banner 980x90

Jūlijā Ventspilī bērnu un jauniešu vasaras nodarbinātības programmā strādā 127 cilvēki

Rīga, 16.jūl., LETA. Jūlijā Ventspils pašvaldības nodarbinātības pasākumā strādā 127 bērni un jaunieši, tostarp 12 bērni vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 115 bērni un jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem, aģentūru LETA informēja Ventspils pilsētas Sociālajā dienestā.

Jūnijā strādāja 96 bērni, no tiem 11 bija bērni vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 85 - bērni un jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem.

Bērnam vai jaunietim programmā darbs tiek nodrošināts vienu mēnesi, tādējādi dodot iespēju strādāt un nopelnīt naudu pēc iespējas vairāk bērniem.

Nodarbinātības pasākumam šovasar pieteikušies 667 bērni un jaunieši, tai skaitā 133 bērni vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 534 bērni un jaunieši vecumā no 15 līdz 20 gadiem. Savukārt bērnu un jauniešu nodarbināšanai pieteiktas 341 darba vietas, kuras piedāvā SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils", SIA "Daga", AS "Diāna", pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts", SIA "Latta", SIA "Bio-Venta", SIA "Ventspils lidosta", pašvaldības SIA "Ventspils tirgus" un citi.

Darba devēji piedāvā jauniešiem apgūt darba iemaņas tādos darbos kā virtuves darbinieks, palīgstrādnieks, pārdevēja palīgs, instruktors, viesmīlis, istabenes, viesu nama administrators, kā arī lauksaimniecības darbos - ogu vācēji, ravētāji u.c.

Lai nodrošinātu skolēniem vasaras brīvlaikā iespēju iegūt darba pamatprasmes, iemaņas un darba pieredzi, Ventspils pilsētas dome skolēnu nodarbinātības atbalstam piešķīrusi 111 093 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)