Banner 980x90

Jūlijā Ventspilī notiks nūjošanas festivāls

Ventspils, 22.jūn., LETA. 22.jūlijā Ventspilī norisināsies 8.Vislatvijas nūjošanas festivāls, aģentūru LETA informēja Ventspils Sporta pārvaldes metodiķis Kārlis Gubāts.

Nūjošanas sacensības notiks 5,3 kilometru un 10,55 kilometru distancēs. Festivāls moto šogad ir "Nūjojam ziedošā Ventspilī".

Pirms starta, kas paredzēts plkst.12, notiks modes skate, kuras motīvs šogad ir ziedi. Dalībnieki tiks gaidīti interesantos, ziedošos sporta tērpos, kuru demonstrācija notiks 20 minūtes pirms starta. Tērpus vērtēs žūrijas komisija, piešķirot simpātiju balvas.

Pieteikšanās nūjošanas festivālam sāksies 1.jūlijā festivāla mājas lapā. Festivālam var pieteikt arī nūjotāju komandas. Skaitliski lielākās komandas tiks pie pārsteiguma balvām.

Pirms pasākuma būs iespējams iznomāt nūjošanas nūjas un apgūt nūjošanas tehniku. Darbosies veselības aleja, kur varēs uzzināt par veselības uzlabošanu un nostiprināšanu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)