Banner 980x90

Koka kastes no SIA "Stills"

Foto: Stills.lv
Foto: Stills.lv
Vienā rudens ražas pārpilnības dienā, kārtojot pagrabu, radās doma: "Arī zemeņu ievārījuma, mazajiem gurķīšiem saldajā marinādē un ķiršu kompota burkām vajag savu vietu – savu kastīti." IR!!! Un tā sākās "kastīšu trakums". 

Lūk, nu jau ir 30 kastīšu, kārbiņu, kastu veidi. Un tas sākās tikai ar domu padarīt ikdienu ērtāku. Ar to mums vel nebija gana. Salikām kasti uz kastes. Skat, kas sanāca – nu mums ir moderni plaukti grāmatām, rotaļlietām un pat ļoti parocīgi virtuves skapīši.

Ar to tas viss vel nebeidzās! Laikam tikai sākās. Četrām kastēm palikām riteņus – mums ir glīts galdiņš. Un tad vēl sakrāvām torni no kastēm un arī tam apakšā pieskrūvējām riteņus. Ļoti ērts plaukts, ko var griezt pa labi vai pa kreisi vai novietot telpas vidū, vai ielikt stūrī, kur citi plaukti neder.

Tā top noderīgas, praktiskas, vienkāršas un ģeniālas lietas.

Uzņēmuma darbības iesākumā, kopš 1999. gada, mūsu klientiem tika piedāvāts iegādāties žāvētus, neapzāģētus ozola un oša dēļus (zāģmateriālus). Ar laiku, palielinot ražošanas jaudu, sortiments tika papildināts ar tādām koku sugām kā priede, bērzs, melnalksnis, liepa, kļava un goba.

Šobrīd žāvējot un tirgojot dažādu koku sugu dēļus, spējam nodrošināt ne tikai galdniecības Talsu apkārtnē, bet arī visā Latvijā. 

Laika gaitā, nonākot pie secinājuma, ka pieprasījums pēc kvalitatīvām, specifiskām līmētām plātnēm, galdu virsmām un trepju sagatavēm pieaug, uzņēmums palielināja līmēto plātņu ražošanas apjomus, ļaujot klientiem iegādāties kvalitatīvas ozola un oša līmētās plātnes.

Tātad var teikt, ka SIA "STILLS" nodrošina pilnu ražošanas ciklu – no zāģbaļķu iepirkšanas līdz pat gatavas produkcijas ražošanai.

SIA "Stills" direktors 
Artis Sūniņš

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)