Banner 980x90

Konkursā izvērtētas vairāk nekā 100 Ventspils nakstmītnes

Ventspils, 19.sept., LETA. Noslēdzies Ventspils pilsētas domes rīkotais naktsmītņu konkurss, kurā izvērtētas vairāk nekā 100 Ventspils naktsmītnes, aģentūru LETA informēja Ventspils Tūrisma informācijas centra pārstāve Linda Ūdre.

Konkursa rezultātu paziņošana un katras grupas pirmo trīs vietu ieguvēju apbalvošana notiks gada nogalē.

Konkursa dalībnieku vērtēšana notika piecās grupās - atsevišķi tika vērtētas viesnīcas, viesu nami, brīvdienu mājas, naktsmītnes privātmājās (apartamentos), kā arī hosteļi un jauniešu mītnes.

Neatkarīgi eksperti izmitināšanas uzņēmumus apmeklēja un pārbaudīja klātienē, kā arī sazinājās ar tiem pa telefonu un e-pastu.

Galvenā uzmanība tika pievērsta pakalpojumu kvalitātei - istabiņu un apkārtējas vides tīrībai, kārtībai, iekārtojumam, apkalpošanas kultūrai, valodu un saziņas prasmēm un tam, vai tiek piedāvāti kādi papildu pakalpojumi.

Ekspertu komanda izvērtēja visus izmitināšanas uzņēmumus, kas saimniecisko darbību veic Ventspilī un reģistrēti Ventspils Tūrisma informācijas centra datu bāzē. Pašlaik Ventspilī ir 108 naktsmītnes dažādās kategorijās.

Konkurss tiek organizēts, lai izvērtētu izmitināšanas uzņēmumu attīstību pilsētā un veicinātu to kvalitātes uzlabošanu, skaidroja Ūdre.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)