Banner 980x90

Konkursā meklē projektētāju Ventspils Centra sākumskolas ēkas pārbūvei par bērnudārzu

Ventspils, 2.nov., LETA. Konkursā tiek meklēts projektētājs līdzšinējās Ventspils Centra sākumskolas ēkas pārbūvei par pirmsskolas izglītības iestādi, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" izsludinātajā iepirkumā par būvprojekta izstrādi ēkas Brīvības ielā 15, Ventspilī, pārbūvei par bērnudārzu piedāvājumus var iesniegt līdz 17.novembrim.

Būvprojekta izstrādi plānots pabeigt līdz 2018.gada februāra beigām.

Jau ziņots, ka meklējot plašākas telpas Ventspils Centra sākumskolai, to nolemts pārcelt uz bijušās Ventspils Vakara vidusskolas telpām, ko vakarskola nespēja pilnībā noslogot. Savukārt līdzšinējās Centra sākumskolas telpās, kur savulaik jau darbojies bērnudārzs, atkal iecerēts izveidot pirmsskolas izglītības iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)