Banner 980x90

Konkursā meklē Ventspils Izglītības pārvaldes vadītāju

Ventspils, 8.dec., LETA. Ventspils pilsētas dome izsludinājusi pieteikšanos atklātam konkursam uz Ventspils Izglītības pārvaldes vadītāja amatu, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Konkursā aicināti pieteikties kandidāti ar augstāko akadēmisko izglītību vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību. Priekšrocība ir pretendentiem ar augstāko izglītību pedagoģijā vai citā līdzīgā darbības jomā un pretendentiem ar maģistra grādu.

Kandidātiem jābūt ar vismaz piecu gadu darba pieredzi izglītības jomā, tai skaitā vismaz trīs gadu darba pieredzi izglītības vadības darbā.

No kandidātiem tiek sagaidīta arī izglītības nozares normatīvo aktu pārzināšana un orientēšanās esošajā situācijā izglītības jomā valstī, zināšanas izglītības satura un attīstības jautājumos, prasme lietot praksē teorētiskās zināšanas un paust un aizstāvēt savu viedokli par kompetencē esošajiem jautājumiem. Vēlama pieredze projektu izstrādē un vadībā.

Pretendenti konkursā var pieteikties līdz 29.decembrim, iesniedzot CV un pieteikuma vēstuli, kurā pausts redzējums par izglītības sistēmu un tās attīstību Ventspilī un valstī, tai skaitā izvēršot sadaļu par normatīvās aktu bāzes, kas saistīta ar izglītības sistēmu, stiprajām un vājajām pusēm. Pieteikumus var iesniegt Ventspils pilsētas domes Personāla nodaļā, nosūtot pa pastu vai iesniedzot personīgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)