Banner 980x90

Konkursā meklē Ventspils slēgtās BMX ziemas treniņbāzes būvnieku

Ventspils, 31.okt., LETA. Iepirkuma konkursā tiek meklēts būvnieks slēgtās BMX ziemas treniņbāzes izveidei Ventspilī, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Slēgto BMX treniņbāzi paredzēts ierīkot Ventspils 2.vidusskolā. Iepirkums sastāv no divām daļām - tiek meklēts būvnieks skolas sporta zāles un tās palīgtelpu remontam, kā arī slēgtās BMX ziemas treniņbāzes izveidei.

Paredzamā līgumcena sporta zāles remontam ir 203 050 eiro, bet BMX ziemas treniņbāzes izveidei - 507 450 eiro jeb kopumā 710 500 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN).

Pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" organizētajā iepirkumā piedāvājumus var iesniegt līdz 21.novembra plkst.14.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)