Banner 980x90

Kurzemes derbijs Ventspilī notiks jau uz dabīgā seguma laukuma

Ventspils, 10.apr., LETA. Svētdien gaidāmais "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas duelis starp "Ventspils" un "Liepāja"/"Mogo" komandām norisināsies jau uz dabīgā seguma laukuma, vēsta Ventspils vienība.

Mačs Ventspils Olimpiskā centra stadionā sāksies plkst.15.

"Lai izmantotu visas olimpiskā centra futbola stadiona infrastruktūras priekšrocības, tostarp vienīgo Latvijā apsildāmo futbola laukumu, jaunā futbola kluba vadība, nodrošinot finansējumu, ir atbalstījusi inovatīvas aktivitātes. Pirms divām nedēļām tika pieslēgta centrālā futbola laukuma apsildīšanas sistēma, kas ir atkausējusi zemes kārtu 15 cm dziļumā un veicinājusi zālāja veģetācijas ātrāku norisi," pagājušajā nedēļā ziņoja Ventspils pašvaldība.

Kā vēsta klubs, laukuma apsildīšana atjaunota pēc vairāk nekā desmit gadu pārtraukuma.

Sezonas pirmo maču Kurzemes komanda aizvadīja Ventspils 2.pamatskolas stadionā uz mākslīgā seguma. Arī citviet mači vēl norisinās uz mākslīgā seguma, bet uz zālāja pirmās cīņas notiks aptuveni pēc mēneša.

Kurzemes derbijs starp Ventspils un Liepājas komandām norisināsies 82.reizi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)