Banner 980x90

Lembergs tiksies ar Ventspils sportistiem un viņu treneriem pirms starta Rio

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 30.jūlijā plkst.12.00 Livonijas ordeņa pilī Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs tiksies ar Ventspils pilsētas sportistiem un viņu treneriem, kuri startēs Riodežaneiro Olimpiskajās spēlēs.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldes sporta metodiķis Kārlis Gubāts, Ventspils pašvaldība ir gandarīta par sportistu un treneru ieguldīto darbu un līdzšinējiem panākumiem sportā un cer, ka uzkrātā sportiskā enerģija sekmēs panākumus olimpiskajās spēlēs Riodežaneiro, un ventspilnieki turpinās uzrādīt izcilus sasniegumus un nest Latvijas un Ventspils vārdu pasaulē.

Augstas klases sportistu sagatavošanas programmas dalībniekiem, kuri piedalīsies Riodežaneiro Olimpiskajās spēlēs, Ventspils pašvaldība nodrošinājusi finansējumu 50 500 eiro apmērā.

Kopumā Riodežaneiro Olimpisko spēļu dalībnieku sarakstā iekļauti 10 Ventspils pašvaldības atbalstītie sportisti un 7 viņu treneri: Artūrs Plēsnieks un Rebeka Koha (svarcelšana) treneri Eduards Andruškēvičs un Viktors Ščerbatihs, Madara Palameika un Sinta Ozoliņa (šķēpmešana) treneris Gints Palameiks, Rolands Štrobinders (šķēpmešana) treneris Mārcis Štrobinders, Valērijs Žolnerovičs (maratons) treneris Aleksandrs Prokopčuks, Arnis Rumbenieks (soļošana) treneris Aivars Rumbenieks, Mareks Ārents (kārtslēkšana) treneris Igors Izotovs, Aļona Ribakova (Peldēšana) treneris Germans Jakubovskis un Dagnis Iļjins (kanoe airēšana) treneris Ojārs Burkovskis.

Riodežaneiro Olimpiskās spēles notiks no 5. līdz 21.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)