Banner 980x90

Lielajā talkā sakops arī Irbenes radioteleskopu kompleksa apkārtni

Ventspils24.lv
Ventspils24.lv
Lielajā talkā sestdien, 23.aprīlī, tiks sakopta arī Irbenes radioteleskopu kompleksa apkārtne.

Kā aģentūru LETA informēja Ventspils Augstskolas (VeA) sabiedrisko attiecību speciāliste Agnese Jēkabsone, VeA inženierzinātņu institūts "Ventspils Starptautiskais radioastronomijas centrs" aicina piedalīties talkā radiotelskopu kompleksa teritorijā Ventspils novada Ances pagastā, Irbenē.

Talka sāksies plkst.9.00, bet tās noslēgumā talcinieki varēs cienāties ar tradicionālo talkas lauku zupu, kam sekos ekskursijas gidu pavadībā uz kādu no ikdienā apskatei slēgtajiem objektiem. Līdzi jāņem darba drēbes un darbam piemēroti apavi.

Interesenti var pieteikties talkai Irbenē, nosūtot e-pastu uz "eva.fibiga@venta.lv" un norādot, vai būs nepieciešams transports līdz Irbenei un vai iespējams vēl kādu aizvest ar savu transportu.

Lielā talka šogad norisināsies 23.aprīlī, un tās vadmotīvs ir "Latvijai BŪT zaļai".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)