Banner 980x90

Meklē dāvanas Ziemassvētkiem? TOP 5 idejas, kas neliks vilties

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Līdz gada skaistākajiem svētkiem ir atlicis pavisam nedaudz - tieši tik daudz laika, lai sarūpētu saviem mīļajiem īpašas dāvanas Ziemassvētkos. Kurš gan tās nevēlas saņemt? Tavi ģimenes locekļi, draugi un radi būs patīkami pārsteigti, ja par viņiem atcerēsies. Katrs priecājas, ja par viņu kāds ir padomājis, kaut vai ar simbolisku dāvanu, kurai naudas izteiksmē nav lielas vērtības. Bet pats svarīgākais ir atcerēties par bērniem. Ja Tavā radu vai draugu lokā ir bērni, tad neaizmirsti viņus apsveikt, jo Tava Ziemassvētku vecīša loma kādam var nozīmēt ļoti daudz, iepriecinot un ar mīļumu sasildot mazās sirsniņas. Ja esi starp tiem, kas meklē Ziemassvētku dāvanas, tad šeit iepazīsties ar TOP 5 idejām, ko pasniegt dāvanās.

Aizmirsti par pirmssvētku stresu – iepērcies internetā
Viens no priekšnoteikumiem veiksmīgam pirkumam ir pārdomāts, nesteidzīgs lēmums – kam Tu vēlies sarūpēt dāvanas Ziemassvētkos un konkrēti ko gribi dāvināt? Reti kurš gada nogalē var iedomāties nesteidzīgu iepirkšanos lielveikalos, jo bez dāvanu iegādes vēl jāpaveic tik daudz – gatavošanās eglītēm, korporatīviem pasākumiem un svētkiem ģimenes lokā. Ja starp darbu, mājām un pasākumiem jāatrod laiks arī dāvanu iegādei, iepirkšanās prieks pazūd uzreiz, kad ierodies veikalā un nostājies garā rindā. Lai izvairītos no nepatīkamām emocijām un ietaupītu laiku, Ziemassvētku dāvanas meklē internetā. Tā jau katru gadu dara Tavi draugi un paziņas? Tad pievienojies viņiem un novērtē priekšrocības, ko dod iepirkšanās internetā. Tā ir Tava iespēja aplūkot neskaitāmus dāvanu variantus un izvēlēties īsto, turklāt iepirkties vari jebkurā diennakts laikā – vēlā vakara stundā vai svētdienā, kad esi mājās un atpūties dīvānā ar kafijas tasi rokās. Dāvanas Ziemassvētkiem par lieliskām cenām ir sarūpējis arī Tavs viedveikals 1a.lv. Ķer labākos Ziemassvētku piedāvājumus par izdevīgām cenām jau tagad!

Populārākās dāvanas Ziemassvētkos vienuviet
Ja zini, ka uz svētkiem ir jāiegādājas vairākas dāvanas – sev, mammai un tētim, mazākajam brālim, māsai vai draudzenei, saprotams, ka katram no viņiem ir atšķirīgas vēlmes. To apzinoties, interneta veikals 1a.lv ir padomājis, kā atvieglot Tavu ikdienu, piedāvājot dāvanas katrai gaumei un vecumam vienuviet. Izpētot preču kategorijas mājaslapā, ir skaidrs, ka šajos svētkos pat ar vienu pasūtījumu vari sarūpēt Ziemassvētku dāvanas visiem, kurus esi iecerējis apsveikt. Vai tas nav fantastiski? Ņemot vērā klientu interesi, 1a.lv apkopojis TOP 5 Ziemassvētku dāvanas, ko daudzi izvēlas saņemt uz svētkiem. 
Tās ir:
bērnu rotaļlietas;
smaržas un kosmētika;
mobilie telefoni;
datori;
TV.

Svarīgi atcerēties, ka dāvanas Ziemassvētkos meklē tūkstošiem iedzīvotāju, kas iepērkas internetā. Tāpēc, lai 1a.lv laikus līdz svētkiem varētu nogādāt visus pasūtījumus, kas paredzēti kā dāvanas Ziemassvētkos, nevajadzētu atstāt sava pirkuma iegādi uz pēdējo brīdi. 

Smaržas un kosmētika – kārotāko dāvanu augšgalā
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com


Dāvanas Ziemassvētkos pilda arī simbolisku nozīmi, jo parāda attieksmi, uzmanību, rūpes un gaumi, ko Tu kā dāvinātājs parādi ar dāvanas starpniecību. Tas jāatceras, ja plāno iegādāties smaržas vai kosmētikas līdzekļus. Parasti šādas dāvanas pasniedz paši tuvākie cilvēki, jo zina, kāda ir vīra, sievas, mammas vai tēva mīļākā aromātu sērija vai smaržu motīvi. Ja zini atbildi uz šo jautājumu, tad smaržas un kosmētika ķermeņa kopšanai būs pati labākā dāvana. Šīs dāvanas ierindosies praktisko lietu sarakstā, kuras to saņēmējs lietos teju katru dienu. 

No populārākajiem zīmoliem smaržu pasaulē, 1a.lv piedāvā ekskluzīvus aromātus sievietēm:
Lacoste;
Adidas;
Hugo Boss;
Adolfo Dominguez;
Giorgio Armani;
Aigner;
Guess
Antonio Banderas;
Calvin Klein;
Alyssa Ashley;
Escada;
Amouage;
Nina Ricci;
Anna Sui un vēl citus.

Savukārt vīrieši būs priecīgi dāvanā saņemt kādu no David Beckham, Gucci, Abercrombie & Fitch, Aqua Di Parma vai kāda cita zīmola smaržām. Labas cenas un daudzveidīgs preču klāsts ir arī dāvanu komplektiem, kuros atrodamas smaržas kopā ar ķermeņa kopšanas līdzekļiem. Tāpat 1a.lv komanda ir padomājusi par interesantu smaržu piedāvājumu bērniem.

Smaržas un kosmētikas līdzekļi jau daudzus gadus ir kārotāko un pirktāko dāvanu topā.  Un vēl - tās ir dāvanas, kas pieejamas katram par maciņam draudzīgu cenu.

Ziemassvētku dāvanas pašiem mazākajiem
Foto: Pixabay.comFoto: Pixabay.com
Ja atceries sevi bērnībā, tad zini, ka bērniem prieku sagādā katra jauna manta. Ja lielākiem bērniem vari pajautāt, ko viņi vēlas saņemt Ziemassvētkos, tad, priekš pašiem mazākajiem dāvanas izvēle paliek pašu ziņā. Viedveikalā 1a.lv ir desmitiem ideju, ko pasniegt dāvanā visu vecumu bērniem, sākot no zīdaiņiem un beidzot ar pusaudžiem. Tev ir iespēja izvēlēties Ziemassvētku dāvanas no šādām rotaļlietu kategorijām:
• galda spēles;
lelles/leļļu aksesuāri;
LEGO;
mehāniskās rotaļlietas (piemēram, mašīnas);
komplekti radošiem darbiem;
roboti;
konstruktori;
rotaļu ieroči;
• vilcieni/dzelzceļi un daudzas citas.

Jāmin, ka starp rotaļlietām ir daudzas preces, kas tiek reklamētas TV ekrānos, tostarp Fisher Price "Gudrais Kucēns", Baby Born interaktīvā lelle un sunītis "Hasbro FurReal Pax My Poopin’Pup". Tāpat jaunākā vecuma bērni ir iecienījuši rotaļlietas, kurās atspoguļojas multfilmu varoņi. Figūriņās, lellēs, puzlēs iedzīvojas "Ledus sirds" varones vai "Maša un Lācis", kā arī "Cūciņa Peppa". Tās ir rotaļlietas, kas ļoti patīk bērniem, un, vērojot pircēju aktivitāti, ātri pazūd no veikalu plauktiem, kā arī tiek izpārdotas interneta veikalos. Tāpēc seko līdzi aktuālajiem piedāvājumiem, lai sava bērna sapņu rotaļlietu iegādātos par viszemāko cenu, kāda tā iespējama tikai svētku laikā.

Radi īpašāku svētku noskaņu ar jaunu televizoru vai datoru
Foto: Shutterstock.comFoto: Shutterstock.com
Ziemassvētki ir laiks, lai iepriecinātu arī sevi. Ja sen lūkojies pēc jauna televizora, datora vai mobilā telefona, tad ir īstais brīdis sapņa piepildīšanai. Ziemassvētku izpārdošanu laikā TV, datoriem un visām viedierīcēm, tostarp mobilajiem telefoniem, tiek piedāvātas īpaši izdevīgas akcijas, kas ļauj iegādāties preces par patīkami zemām cenām.

Varbūt Tava ģimene sapņo par lielāku televizoru, kurā skatīties mīļākās pārraides? Vai vēlies televizoru ar SMART funkcijām? Iepazīsties ar dažādiem TV modeļiem no 1a.lv piedāvājuma, un kopā ar ģimenes locekļiem vienojies, kāda ekrāna lielums vislabāk iederēsies viesistabā vai guļamistabā. 

Viedveikalā 1a.lv Tu vari izvēlēties jaunu televizoru no tādu populāru ražotāju piedāvātajiem modeļiem:
• Philips;
• SONY,
• LG;
• Hitachi;
• Panasonic;
• Sharp;
• Samsung.

Ja Ziemassvētku laikā ir daudz tēriņu, tad 1a.lv dod lielisku iespēju izvēlētās preces iegādāties preces līzingā (pieteikuma formas aizpildīšana neaizņems vairāk par piecām minūtēm). Sīkāk ar līzinga noteikumiem vari iepazīties 1a.lv mājaslapā sadaļā LĪZINGS.

1a.lv klientu priekšrocības ir ātra preču saņemšana un iespēja izvēlēties sev ērtāko piegādes veidu:
• preču saņemšana 1a.lv klientu centros Mūkusalas 41 vai Uriekstes 8B Rīgā;
• piegāde ar kurjeru uz norādīto dzīvesvietu; 
• piegāde uz saņemšanas punktiem (Latvijas Pasts, Omniva, DPD Pickup Paku Bode, Pasta Stacija, Circle K).

Smelies idejas Ziemassvētku dāvanām kopā ar 1a.lv un sagādā neaizmirstamus svētkus sev un saviem mīļajiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)