Banner 980x90

Meklē labākos ierosinājumus Ventspils 19.Starptautiskā ziedu paklāju festivāla devīzei

Rīga, 5.marts, LETA. Ventspils pašvaldība aicina iedzīvotājus izteikt ierosinājumus par iespējamo Ventspils 19.Starptautiskā ziedu paklāju festivāla devīzi, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Šogad Ventspils pilsētas svētku laikā, no 1.augusta līdz 4.augustam, notiks tradicionālais Starptautiskais ziedu paklāju festivāls, kas jau 19.gadu priecēs ventspilniekus un pilsētas viesus.

Košie ziedu paklāji ik gadu tiek veidoti atbilstoši noteiktai devīzei, ko tradicionāli ierosinājuši Ventspils iedzīvotāji. Arī šogad iedzīvotāji aicināti būt atsaucīgi un līdz 15.martam aicināti iesniegt savas idejas šī gada festivāla devīzei.

Pēc devīžu iesniegšanas un apkopošanas festivāla organizatori izvēlēsies piemērotākās devīzes, ko nodot iedzīvotājiem balsošanai.

Šogad Ventspils pilsētā durvis vērs jaunā mājvieta Ventspils koncertzālei "Latvija". Svinot šo notikumu, iedzīvotāji aicināti šī gada starptautiskajai ziedu paklāju festivāla devīzei izvēlēties tēmu, kas saistīta ar mūziku. Tēmas var piedāvāt dažādas - svarīgi, lai nosaukums būtu skanīgs, dinamisks un ziedu paklāju veidotājiem būtu iespēja radoši izpausties, norāda pašvaldībā.

Ierosinājumus šā gada festivāla devīzei iespējams izteikt Ventspils portālā "www.ventspils.lv" un portālā "www.ventasbalss.lv", "Ventspils labiekārtošanas kombināta" sociālajos tīklos, kā arī ir iespējams sūtīt e-pastu uz "vlk@ventspils.lv" ar norādi "Devīze 19.Starptautiskajam ziedu paklāju festivālam".

Pagājušā gada Starptautiskajā ziedu paklāju festivālā "Latvija - zeme, kas zied" galveno balvu ieguva floristi no Sanktpēterburgas ar ziedu paklāju "Ziedu ģimnāzijas meistars".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)