Banner 980x90

Muzikālajā šovā "DigiTOP100" Ventspilī piedalīsies populāri Latvijas izpildītāji un ārvalstu viesi

Ventspils, 22.janv., LETA. Muzikālajā šovā "DigiTOP100", kas 27.janvārī plkst.20 notiks olimpiskajā centrā "Ventspils", piedalīsies populāri Latvijas izpildītāji un ārvalstu viesi, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Lielkoncertā ar saviem muzikālajiem sniegumiem skatītājus priecēs Intars Busulis, hiphopa projekts "Mesa", grupas "Instrumenti", "Carnival Youth", "Olas" un "The Sound Poets", tāpat uzstāsies ārvalstu viesi - grupa "Estradarada" no Ukrainas, DJ Fedor Fomin no Krievijas, skandināvu izpildītājs Īsaks Eliots un citi.

Sēdvietas uz koncertu ir izpārdotas, taču vēl pieejamas stāvvietas, kas atradīsies blakus skatuvei.

Jau ziņots, ka Latvijā pirmo reizi tiks veidots straumētākās un pārdotākās mūzikas tops jeb apkopojums par populārāko mūziku digitālajā vidē "DigiTOP100" ar noslēguma šovu Ventspilī.

Sākot ar pagājušā gada 2.decembri, katru sestdienas rītu plkst.11 radio "Star FM" klausītāji tiek iepazīstināti ar iknedēļas oficiālajiem datiem par Latvijas mūzikas klausītāju gaumi digitālajā vidē. Savukārt 27.janvārī Ventspilī norisināsies šovs "DigiTOP100", kas tiks translēts tiešraidē telekanālā TV3 un platformā "tvplay.lv". Šovā piedalīsies Latvijas populārākie dziedātāji un grupas, kā arī viesi no ārvalstīm, kuru kompozīcijas būs iekļuvušas Latvijā straumētākās jeb internetā klausītākās mūzikas sarakstā.

"DigiTOP100" pirmo reizi Latvijā pēc oficiāliem datiem atspoguļos Latvijas mūzikas klausītāja gaumi un Latvijā populārāko mūziku digitālajā vidē, apkopojot iknedēļas datus no pasaulē lielākajām legālajām mūzikas straumēšanas un lejupielādes platformām "Spotify", "Deezer", "Itunes" u.c. Tops tiks publicēts vietnēs "skaties.lv" un "digitop100.lv".

Projekta producente un idejas autore ir Latvijas Mūzikas producentu apvienības LAMPA valdes priekšsēdētāja Elita Mīlgrāve.

Latvijas izpildītāju un producentu apvienības (LaIPA) izpilddirektore Liena Grīna un starptautisko datu apstrādes specialists Raitis Zgirskis informēja, ka "DigiTOP100" datu avotus un apkopošanas pamatprincipus nodrošinās kompānija "Ranger Computers" pēc starptautiskās mūzikas ierakstu kompāniju asociācijas IFPI pasūtījuma. LaIPA rūpēsies par to, lai datos būtu korekti un atbilstoši atspoguļoti Latvijā reģistrēto fonogrammu īpašnieki, akcentētjot gan vietējas, gan starptautiskas nozīmes datu līmeni.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)