Banner 980x90

Nākamnedēļ Ventspils pedagogi pieredzes apmaiņas seminārā dalīsies ar inovatīvām idejām

Rīga, 21.aug., LETA. Otrdien, 27.augustā, notiks ikgadējais Ventspils skolu un pirmsskolu pedagogu savstarpējās pieredzes apmaiņas seminārs "Ideju terminālis", aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ance Putniņa.

Pasākuma laikā pedagogi dalīsies ar savām inovatīvajām idejām, metodiskajām izstrādēm, kopējiem projektiem un iniciatīvām, stāstīja Putniņa.

No plkst.10 līdz 15.30 Ventspils Jaunrades namā norisināsies plakātu sesija - pedagogiem, vecākiem un ikvienam citam interesentam būs iespēja uzzināt skolu un pirmsskolu pieredzi ceļā uz kompetenču pieejā balstīta mācību satura ieviešanu. 

Savukārt plkst.10 un plkst.12 Ventspils Valsts 1.ģimnāzijā un Ventspils 6.vidusskolā notiks pedagogu pieredzes apmaiņas darbnīcas. To laikā pilsētas pirmsskolu un skolu pārstāvji dalīsies savā pieredzē un idejās, pastāstot par dažādām tēmām - kā veidot animācijas filmas dzejoļiem, kā interesanti un saistoši mācīt latviešu valodas gramatiku, kā vienu caurviju tēmu izveidot par projekta darbu vairākos mācību priekšmetos, kā izmantot dažādus tiešsaistes rīkus, lai piesaistītu skolēnu uzmanību, paaugstinātu motivāciju mācīties un veidotu atgriezenisko saiti, stāstīja Putniņa. 

Tāpat varēs uzzināt, kā veiksmīgi veidot savstarpējo sadarbību mācību stundu tēmu plānošanā un integrēt caurviju prasmes mācību un audzināšanas procesā, iepazīt lasītprasmes stratēģijas labākai teksta izpratnei mācību stundās, praktiski izmēģināt dažādu tiešsaistes rīku lietošanu, iegūt idejas audzēkņu novērtēšanas rubriku veidošanai, kā arī noskaidrot, kādas skolēnu pamatprasmes mēra diagnostikas darbi, un kā šīs pamatprasmes veiksmīgāk attīstīt. Šīs un citas zināšanas pedagogi apgūs 22 pieredzes apmaiņas darbnīcās. 

No 20.augusta pedagogiem katrā izglītības iestādē iespējams elektroniski reģistrēties pieredzes apmaiņas darbnīcām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)