Banner 980x90

Nodegusi Popes muižas pārvaldnieka ēka

Rīga, 18.jūl., LETA. Aizvadītajā diennaktī pēc pusnakts Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Popes pagastu, kur dedzis Popes muižas pārvaldnieka ēkas jumts 450 kvadrātmetru platībā, aģentūra LETA noskaidroja VUGD un Popes muižas sociālā tīkla "Facebook" lapā.

Glābēji no ēkas evakuēja divus cilvēkus, bet desmit cilvēki no ēkas bija evakuējušies paši. Ugunsgrēks tika likvidēts plkst.7.51, skaidroja VUGD.

Savā "Facebook" lapā Popes muižas pārstāvji norāda, ka šobrīd nav zināms ugunsgrēka cēlonis, taču "ir pamatotas aizdomas, ka to izraisījis viens no mājas iedzīvotājiem, kurš tobrīd atradies savā dzīvoklī, stiprā alkohola reibumā".

Lapā skaidrots, ka pārvaldnieka ēkā atradās dzīvokļi, kā arī nesen ēkai ticis uzklāts jauns dakstiņu jumta segums. Sociālā tīkla ierakstā norādīts, ka pašvaldība vairākkārt tika informēta par ēkā izvietoto elektroinstalāciju kvalitāti, kā arī netīrītajiem dūmvadiem un atsevišķu īrnieku problēmām ar alkoholiskiem dzērieniem. Tāpat piebilsts, ka daži no dzīvokļiem atradās avārijas stāvoklī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)