Banner 980x90

Novada pedagogu sanāksme notiks Ugālē

Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Ventspils24.lv
Pirmdien, 29.augustā, Ugāles tautas namā "Gaisma" notiks Ventspils novada pedagogu sanāksme "Izglītības darba aktualitātes 2016./2017.mācību gadā", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils novada pašvaldības informatīvā izdevuma "Ventspils Novadnieks" redaktore Marlena Zvaigzne.

Pasākumu atklās Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks, par aktualitātēm jaunajā mācību gadā runās Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča un domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Guntis Mačtams. Tēmu "Kā mācīt un mācīties zināt, varēt un darīt" apskatīs pedagoģijas doktore Aija Tūna, savukārt "LNT" raidījumu vadītājs Haralds Burkovskis stāstīs par laimes dimensiju.

Deviņas skolotājas Ventspils novada pedagogu sanāksmē saņems Ventspils novada pašvaldības Atzinības rakstus, savukārt trīs pedagogiem pasniegs Izglītības un zinātnes ministrijas Atzinības rakstus.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)