Banner 980x90

Par 263 987 eiro remontēs Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas telpas

Ventspils, 23.apr., LETA. Šovasar par 263 987 eiro remontēs Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas telpas, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Tiesības veikt ģimnāzijas telpu remontu iepirkuma konkursā ieguvusi SIA "Pilsbūve". Ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), būvdarbi kopumā izmaksās 319 425 eiro.

Skolas piebūves daļas otrajā un trešajā stāvā plānots telpu, gaiteņu un tualešu remonts, ventilācijas sistēmas ierīkošana, apgaismojuma ķermeņu, instalācijas kabeļu nomaiņa, automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēmas, kā arī inženierkomunikāciju izbūve. Darbu otrajā posmā paredzēts arī pirmā stāva telpu remonts. Būvdarbus plānots pabeigt līdz šī gada 31.augustam.

Būvdarbi tiks finansēti no pašvaldības budžeta un Eiropas reģionālās attīstības fonda (ERAF) darbības programmā "Izaugsme un nodarbinātība" izglītības ietsāžu modernizācijai paredzētajiem līdzekļiem.

"Pilsbūve" ir Ventspilī reģistrēts būvniecības nozares uzņēmums, kas 2016.gadā strādāja ar 1 710 703 eiro apgrozījumu un 142 599 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma 2017.gada finanšu dati vēl nav pieejami.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)