Banner 980x90

Par gandrīz 100 000 eiro remontēs Ventspils teātra nama "Jūras vārti" jumtu

Ventspils, 29.jūn., LETA. Ventspils pilsētas domes šodien lēma par finansējuma piešķiršanu Ventspils teātra nama "Jūras vārti" ēkas jumta remontam, kas izmaksās 99 720 eiro, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Teātra nama "Jūras vārti" ēkas jumta remontdarbi, ietverot citus saistītus būvdarbus, pakāpeniski tiek veikti kopš 2015.gada. Šogad ēkai tiks veikta jumta plaknes daļas esošā seguma un siltumizolācijas slāņa demontāža, parapetu un virsgaismas konstrukciju mitrumizolācija, siltināšana un nostiprināšana, ēkas fasādes atjaunošana, jumta slīpumu veidojošo kārtu ierīkošana, horizontālās virsmas siltināšana, apakškārtas un virskārtas segumu izveidošana, lietusūdens noteku montāža un ventilācijas izvadu hidroizolācija.

Pasūtītāja pārstāvis remontdarbu veikšanai ir pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi".

Teātra nams "Jūras vārti" kultūras cienītājiem ik gadu piedāvā teju 200 dažādu žanru pasākumus, ko vidēji gadā apmeklē vairāk nekā 31 000. skatītāju. Pašvaldības noslēgtā vienošanās ar visiem Latvijas profesionālajiem teātriem, kā arī pastāvīga sadarbība ar Latvijas Nacionālo operu un baletu un Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri nodrošina profesionālās kultūras pieejamību un augsta līmeņa pasākumu norisi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)