Banner 980x90

Pašvaldību vēlēšanu paziņojumu sagatavošana un nosūtīšana izmaksās vairāk nekā 500 000 eiro

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Šā gada pašvaldību vēlēšanu paziņojumu sagatavošana un nosūtīšana izmaksās 511 500 eiro, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības birojā.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) bija izsludinājusi konkursu vēlēšanu paziņojumu sagatavošanai un nosūtīšanai.

Sadaļā par paziņojumu sagatavošanu pieteicās viens pretendents - AS "Fitek -, kas arī sniegs minētos pakalpojumus.

Kā norādīts aprakstā par iepirkumu, "Fitek" līguma izpildē piesaistīs apakšuzņēmējus SIA "Mailmaster" un SIA "Drukātava", un katrs no apakšuzņēmējiem veiks sūtījumu sagatavošanu 33% apmērā.

Savukārt ar vēlēšanu paziņojumu nosūtīšanu nodarbosies VAS "Latvijas Pasts", kas arī bija vienīgais pretendents konkursā. Veicot iepriekšējo tirgus izpēti, tika secināts, ka konkrētajā tirgū ir vairāki piegādātāji - pasta pakalpojumu sniedzēji -, tomēr tie pēc apjoma un piegādes ātruma nespētu izpildīt pasūtījumu.

Šogad pašvaldību vēlēšanas notiks 3.jūnijā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)