Banner 980x90

Pēc iedzīvotāju viedokļa apkopošanas dome neizsniedz atļauju jaunas spēļu zāles atvēršanai Ventspilī

Jelgava, 12.okt., LETA. Ņemot vērā iedzīvotāju pausto viedokli, SIA "LVBet" netiks izsniegta atļauja spēļu zāles un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Talsu ielā 17, Ventspilī, šodien lēmusi Ventspils dome.

"LVBet" vēlējies uz nenoteiktu laiku saņemt atļauju spēļu zāles un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai.

Lai noskaidrotu iedzīvotāju viedokli, dome veikusi aptauju, kurā piedalījās 92 Pārventas iedzīvotāji. Savu interešu aizskārumu spēļu zāles atvēršanas gadījumā saskatīja 62 iedzīvotāji jeb 67,39% respondentu, viens iedzīvotājs pauda pretēju viedokli, bet 29 aptaujātie jeb 31,52% atturējās atbildēt uz šo jautājumu.

Kopumā 88 iedzīvotāji jeb 95,66% aptaujāto pauda viedokli, ka atļauja spēļu zāles un derību likmju pieņemšanas vietas atvēršanai Talsu ielā 17 nav jāizsniedz. Par atļaujas izsniegšanu bija divi aptaujātie, bet vēl divi aptaujas dalībnieki atturējās atbildēt uz šo jautājumu.

Ņemot vērā aptaujas rezultātu, dome lēmusi atļauju neizsniegt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)