Banner 980x90

Pensionāru biedrība "Ventspils Liedags" dāvina pašu darinātas dāvanas slimnīcas jaundzimušajiem 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ceturtdien, 5.maijā, SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Dzemdību nodaļā viesojās pensionāru biedrības "Ventspils Liedags" adītāju-tamborētāju pulciņa "Kamolītis" pārstāves, lai klātienē svinīgi nodotu no sirds darinātās dāvanas pašiem mazākajiem - zeķītes un zābaciņus.

 

Kā pilsētas informācias portālu Ventspils24.lv informē SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" Sabiedrisko attiecību speciāliste Santa Grinberga, uz svinīgo tikšanos ar Dzemdību nodaļas pārstāvjiem un slimnīcas vadību ieradās četras rokdarbnieces - Edīte Fecere, Anita Vingra, Austra Bērziņa, Anna Bērzkalne un biedrības "Ventspils Liedags" vadītāja Marija Kuzmane.

Slimnīcas pārstāvji pateicās par jauko pārsteigumu un iepazīstināja rokdarbnieces ar Dzemdību nodaļas telpām pastāstīja par sniegtajām iespējām un ikdienu. Kopumā rokdarbnieces bija sagādājušas 50 pārus siltas zeķītes un zābaciņus jaundzimušajiem mazuļiem, kuri sildīs ne tika jaundzimušos mazuļus, bet priecēs arī vecākus, jo katrs zeķu pārītis darināts ar īpašu rūpību, no sirds un ar vislabākajām domām.

Kā pastāstīja pensionāru biedrības "Ventspils Liedags" vadītāja Marija Kuzmane, darbiņi tapuši par Ventspils pilsētas Sociālā dienesta organizētā Ventspils pilsētas iedzīvotāju sociālā atbalsta projekta finansējumu.

"Ilgi domājām, ko mēs "Ventspils Liedags" seniori varētu dot Latvijas nākotnei – mazajiem bērniņiem, lai viņi augtu dzīvespriecīgi, skaisti un gudri. Mēdz teikt, ja kājas ir siltumā – visu pārējo var paciest. Mums šodien ir liels prieks un gods pasniegt šo dāvanu," atzina Kuzmane.

Lai skaistie darbiņi taptu, projektā kopumā iesaistījušās 17 dalībnieces.

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca" vadība un Dzemdību nodaļas personāls saka vislielāko paldies rokdarbniecēm par skaistajiem un īpašajiem darinājumiem. ]

"Patiesi priecājams par biedrības izrādīto iniciatīvu un šādas idejas realizēšanu," slimnīcas un Dzemdību nodaļas vārdā pateicās valdes loceklis – galvenais ārsts Dainis Gīlis, neonatoloģe Sarma Blumberga un nodaļas vecākā vecmāte Gunta Cērpa.

SIA "Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas" Dzemdību nodaļā savas atvasītes pasaulē laiž ne tikai ventspilnieces un Ventspils novada topošās māmiņas. Šeit dzemdēt izvēlas arī sievietes no Talsiem, Kuldīgas, Rīgas un citām pilsētām un novadiem. Jaundzimušo skaits Ventspilī ar katru gadu pieaug – aizvadītajā gadā tika sagaidīti 630 mazuļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)