Banner 980x90

Pērn Ventspilī aizturētas sešas vandāļu grupas

Rīga, 4.janv., LETA. Aizvadītajā gadā Ventspils pašvaldības policija par vandālisma veikšanu pilsētā aizturējusi kopumā sešas personu grupas, kuru vidū bija 43 nepilngadīgie, šodien žurnālistiem stāstīja Ventspils mērs Aivars Lembergs (Latvijai un Ventspilij).

Pēdējā vandāļu grupa, kurā darbojušies deviņi pusaudži vecumā no 12 līdz 16 gadiem, aizturēta 26.decembrī. Jaunieši pludmales akvaparkā, Enkuru parkā un Riņķu ielas teritorijā demolēja apgaismes laternas, elektrosadales skapjus un atkritumu urnas.

Lembergs minēja, ka vidēji aizturētajās vandāļu grupas darbojušies aptuveni septiņi cilvēki.

Pilsētas mērs aicina vecākus vairāk pieskatīt savus bērnus, lai vecāku radītās vērtības pilsētā neizdemolētu pašu bērni.

Kopumā Ventspils pašvaldības policija aizvadītajā gadā saņēmusi 5000 uzsaukumu, aizturot 101 personu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)