Banner 980x90

Piektdien laiks kļūs saulaināks

Rīga, 10.aug., LETA. Piektdien Latvijā būs mazāk mākoņu nekā ceturtdien, pēcpusdienā gaidāms karstums līdz +28 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Naktī uz piektdienu valsts dienvidaustrumu pusē vietām līs, iespējams stiprs lietus un pērkona negaiss. Gaidāms lēns vējš un bezvējš, dažviet veidosies migla. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +10..+17 grādiem.

Diena būs visai saulaina, mākoņi daļēji aizklās debesis, nokrišņi nav gaidāmi. Saglabāsies lēns vējš. Gaiss sasils līdz +24..+28 grādiem, Rīgas līča piekrastē - līdz +21..+23 grādiem.

Rīgā darba nedēļa noslēgsies ar sausu un lielākoties saulainu laiku. Pūtīs lēns vējš, galvenokārt no ziemeļu puses. Gaisa temperatūra saullēktā +17 grādu, piepilsētā vietām +14 grādu; pēcpusdienā būs +26 grādi, pie jūras +23 grādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)