Banner 980x90

PVD Vārves pagastā konfiscējis novārdzinātus dzīvniekus

Rīga, 27.marts, LETA. Pārtikas un veterinārais dienests (PVD) kādā saimniecībā Ventspils novada Vārves pagastā konfiscējis 21 novārdzinātu liellopu, aģentūru LETA informēja PVD Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Ilze Meistere.

Viņa paskaidroja, ka novārdzināto liellopu saimniece dzīvniekus ilgstoši bija atstājusi novārtā - nebija pienācīgi ēdinājusi, dzirdinājusi un citādi par tiem rūpējusies.

Izņemtie dzīvnieki tiks nogādāti novietnē, ar kuru Nodrošinājuma valsts aģentūrai ir līgums par administratīvās lietas ietvaros izņemto dzīvnieku izmitināšanu.

Uzsākta lietvedība administratīvā pārkāpuma lietā. PVD par konstatēto ir informējis arī Valsts policiju.

PVD ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts pārvaldes iestāde, kas veic pārtikas aprites un veterinārmedicīnas nozares valsts uzraudzību un kontroli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)