Banner 980x90

Sākas kandidātu izvirzīšana Ventspils domes gada atzinībai sportā

Ventspils, 31.okt., LETA. Sākusies kandidātu izvirzīšana Ventspils pilsētas domes gada atzinībai sportā, aģentūru LETA informēja Ventspils Sporta pārvaldes metodiķis Kārlis Gubāts.

Gada atzinība sportā tiks piešķirta astoņās nominācijās. Balvu saņems labākais sportists, sportiste, treneris un sporta komanda, kā arī nomināciju "Cerība sportā", "Paraugs sportā", "Gada sporta seniors" un "Mūža ieguldījums sportā" laureāti.

Kandidātu izvirzīšana notiks līdz 8.novembrim Ventspils pašvaldības portālā, ziņu portālā "Ventasbalss.lv" un Ventspils Sporta pārvaldes sociālo tīklu kontos. Iespējams arī aizpildīt pieteikuma anketas un iemest tās urnās olimpiskā centra "Ventspils" basketbola halles foajē, sporta kompleksā "Pārventa" vai domes pastkastēs, kas izvietotas 40 vietās pilsētā, vai iesniegt Ventspils Sporta pārvaldē pa pastu vai elektroniski.

Gada atzinība sportā iedibināta, lai veicinātu sporta attīstību Ventspilī, izceltu Ventspils sportistu augstos sasniegumus, kā arī novērtētu treneru, sporta darbinieku un entuziastu ieguldīto darbu.

Ventspils gada atzinības sportā pasniegšanas svinīgā ceremonija notiks 7.decembrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)