Banner 980x90

Sākusies pieteikšanās Ventspils kultūras projektu konkursā

Rīga, 8.janv., LETA. Ventspils domes Kultūras centrs izsludinājis kultūras projektu finansēšanas konkursa pirmo kārtu, kurā pieteikumi iesniedzami līdz 28.janvārim, aģentūru LETA informēja Kultūras centra Sabiedrisko attiecību speciāliste Gita Mārtiņsone.

Pieteiktie projekti būs jāīsteno Ventspilī līdz šā gada beigām. Konkursa mērķis ir veicināt Ventspils pilsētai nozīmīgus kultūras projektus un Ventspils pilsētas atpazīstamību, kas sekmē visu kultūras un mākslas nozaru jaunrades attīstību, kultūrizglītību un kultūras mantojuma saglabāšanu.

Pretendēt uz konkursa finansējumu var jebkura juridiska persona, kā arī fiziska persona, kura sasniegusi 18 gadu vecumu.

Maksimālais finansējuma apjoms vienam projektam ir 1500 eiro ar nosacījumu, ka pretendents nodrošina līdzfinansējumu iesniegtajam projektam ne mazāk kā 30% apmērā no kopējām projekta izmaksām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)