Banner 980x90

SIA "ANE Latvija" – tīrīšana ar smilšu strūklu, smilšu strūklas pakalpojumi, krāsošana pēc smilšu strūklošanas

Ēkas, industriālās konstrukcijas un dažāda veida transports laika gaitā pārklājas ar netīrumiem, sāls un smilšu mehāniskas iedarbības dēļ korodē, un to krāsa noveco. Tīrīšana ar smilšu strūklu ir visefektīvākā metode, kā attīrīt dažādas virsmas, lai atjaunotu to izskatu un novērstu korozijas vai kādu citu bojāšanās risku.

Tīrīšana ar smilšu strūklu

Ēkas, industriālās konstrukcijas un dažāda veida transports laika gaitā pārklājas ar netīrumiem, sāls un smilšu mehāniskas iedarbības dēļ korodē, un to krāsa noveco. Tīrīšana ar smilšu strūklu ir visefektīvākā metode, kā attīrīt dažādas virsmas, lai atjaunotu to izskatu un novērstu korozijas vai kādu citu bojāšanās risku. Tā ir arī labs veids objektu attīrīšanai no krāsas, lai veiktu krāsojuma maiņu pret citu toni. Starp abrazīvās virsmas apstrādes metodēm tīrīšana ar smilšu strūklu ir efektīvākā, ātrākā un tehnoloģiski visatbilstošākais paņēmiens. Šī metode ļauj attīrīt arī īpaši grūti pieejamas vietas un sarežģītas konstrukcijas.

Abrazīva virsmas apstrāde atkarībā no objekta īpatnībām tiek veikta, izmantojot slapjo vai sauso smilšu strūklu, kā arī ir pielietojama metāla skrošu strūkla. Pirms tiek veikta tīrīšana ar kādu no šīm metodēm, rūpīgi tiek izvērtēts izmantojamais abrazīvs atbilstoši apstrādājamajai virsmai, lai tā netiktu deformēta vai kā citādi bojāta.

SIA "ANE Latvija" speciālistu piedāvātā tīrīšana ar smilšu strūklu vienmēr tiek veikta ar individuālu pieeju klientu tehnoloģiskajām vajadzībām, nodrošinot kvalitatīvu pakalpojumu plašam objektu spektram. Tiek tīrītas gan liela apjoma industriālās konstrukcijas, gan ēkas un to daļas, gan transportlīdzekļi. "Smilšustrūkla.lv" darbinieki dodas pie klientiem jebkur Latvijā, arī ārpus valsts robežām.

Lasiet vairāk: www.smilsustrukla.lv

Smilšu strūklas pakalpojumi

Smilšu strūklas pakalpojumi ir labs risinājums, kad nepieciešama objektu virsmu attīrīšana no netīrumiem, rūsas, lakas, krāsas, dabiskiem nosēdumiem vai cita veida pārklājuma. Objekti tiek attīrīti to vizuālajai atsvaidzināšanai, bojāšanās novēršanai, lai sagatavotu jaunam pārklājumam, veicot restaurāciju, un citos gadījumos. Smilšu strūklas pakalpojumi ietver arī tādus specifiskus darbus kā pelējuma noņemšana, granīta vizuāla apstrāde, akmens gravēšana, koka sienu vai mēbeļu vecināšana un citus.

Plašs ir arī abrazīvai virsmas apstrādei piemēroto materiālu spektrs. Smilšu strūklas pakalpojumi ir veicami metāla, koka, akmens, asfalta, plastmasas, stikla šķiedras virsmām. Pēc apstrādes ar smilšu strūklu virsmas ir tīras un var atkal tikt lietotas vai sagatavotas jaunam pārklājumam. Atkarībā no objekta specifikas izvēlas slapjo vai sauso smilšu strūklu. Slapjā tehnika ļauj samazināt putekļu daudzumu, strādājot cilvēku darba vai dzīvesvietu tuvumā.

SIA "ANE Latvija" piedāvātie smilšu strūklas pakalpojumi vienmēr ir pielāgojami klienta prasībām un specifiskām vajadzībām. Pieredzējušie speciālisti rūpīgi izvērtēs atbilstošāko pieeju kvalitatīva rezultāta sasniegšanai. "Smilšustrūkla.lv" piedalās Eiropas projektā bīstamo ķīmisko vielu emisijas samazināšanai.

Lasiet vairāk: www.smilsustrukla.lv

Krāsošana pēc smilšu strūklošanas

Lai uzklātu kvalitatīvu krāsojumu, kas ilgi turēsies, virsma vispirms jāattīra no netīrumiem un jānoņem vecais pārklājums. Īpaši svarīgi tas ir objektiem, kuri tiek pakļauti laikapstākļu ietekmei un intensīvai lietošanai. Krāsošana pēc smilšu strūklošanas nodrošinās to, ka virsma būs maksimāli attīrīta ideālai saķerei ar jauno krāsas slāni. Krāsojums būs gan vizuāli pievilcīgs, gan pildīs virsmas aizsargfunkciju.

Abrazīva tīrīšana nodrošina gan objekta attīrīšanu no rūsas, netīrumiem un eļļām, kas var traucēt krāsas saķeri ar virsmu, gan izlīdzina to vienmērīga krāsas slāņa uzklāšanai. Krāsošana pēc smilšu strūklošanas dod lielāku garantiju, ka zem krāsas slāņa neveidosies rūsa, gaisa burbulīši un citi defekti. Krāsa ilgāk būs noturīga. Tas ir ieteicamākais paņēmiens objektiem, kas pakļauti intensīvai lietošanai dažādos apstākļos, kā tas ir ar būvniecības un lauksaimniecības tehniku, laivām, automašīnām un citiem transportlīdzekļiem, to detaļām.

Krāsošana pēc smilšu strūklošanas ir arī viens no "Smilšustrūkla.lv" piedāvātajiem pakalpojumiem. Atkarībā no krāsojamās virsmas specifikas uzņēmuma speciālisti pirms krāsošanas veic arī virsmas sagatavošanu. Uzņēmums izvēlas pārbaudītu ražotāju krāsas, kas atbilst augstiem kvalitātes standartiem, kā arī strādā ar pasūtītāja izvēlētiem materiāliem. Tiek izmantotas profesionālas krāsas uzklāšanas tehnoloģijas atbilstoši objekta specifikai.

Lasiet vairāk: www.smilsustrukla.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)