Banner 980x90

Spēcīgais vējš Ventspilī nolauzis 30 kokus un norāvis ceļazīmes

Rīga, 27.sept., LETA. Aizvadītajā diennaktī, vējam iegriežoties no jūras puses, vēja ātrums Ventspilī sasniedza pat 29 metrus sekundē, nolaužot pilsētā aptuveni 30 kokus un daudzviet ielas malā noraujot ceļazīmes, aģentūru LETA informēja pašvaldības Komunālās pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Sigita Znotiņa.

Lai gan spēcīgās vēja brāzmas sāk pamazām atkāpties, komunālie dienesti joprojām strādā, lai sakoptu vētras radītās nekārtības pilsētā. Vairākas SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" brigādes, kā arī SIA "Galantus" un SIA "Rivera" jau iepriekšējā vakarā intensīvi strādājot, operatīvi sāka nogāzto koku novākšanu no brauktuvēm un ietvēm.

Pašlaik joprojām notiek gāzto koku un zaru aizvākšana un ceļazīmju atjaunošana. Iedzīvotāji aicināti ziņot par konstatētām vētras radītām nekārtībām Ventspilī, zvanot uz numuru 63 624 269 vai rakstot uz e-pastu "kom.parvalde@ventspils.lv".

Znotiņa piebilda, ka vēja radītās nekārtības pilsētā tiks novērstas līdz šīs nedēļas nogalei.

Jau ziņots, ka Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests aizvadītajā diennaktī saņēmis vairāk nekā 100 izsaukumus saistībā ar vēja radītajiem postījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)