Banner 980x90

Ugālē par 411 163 eiro pārbūvēs tirgus laukumu

Ventspils, 22.janv., LETA. Ventspils novada Ugālē par 411 163 eiro plānots pārbūvēt tirgus laukumu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Ugāles ciemā tiks izveidots apgaismots bruģēts laukums tirdzniecībai. Demontējot esošo tirgus paviljonu, tiks uzbūvēts jauns paviljons ar ūdensapgādi un tualeti. Laukumā tiks iestādīta svētku egle, būs velosipēdu statīvi, karoga masts, atkritumu urnas, galdi ar soliem un ugunskura vieta. Tiks izveidota autostāvvieta apmeklētājiem, kā arī radītas vietas tirdzniecībai no automašīnām un treileriem. Tādējādi tiks radīts multifunkcionāls objekts, kas piemērots tirdzniecībai, dažādu gadskārtu tradīciju un svētku svinēšanai, kā arī citu pasākumu rīkošanai, skaidroja pašvaldībā.

Būvdarbu līgums noslēgts ar SIA "Ostas celtnieks" par 411 163 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli. Būvdarbi tiks veikti saskaņā ar SIA "Inženiertehniskie projekti" izstrādāto būvprojektu.

Plānots, ka būvdarbi tiks sākti, tiklīdz to veikšanai būs atbilstoši laika apstākļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)