Banner 980x90

Uz planetārija šovu "Pasaka par zvaigznēm" aicina pirmsskolu audzēkņus un pirmklasniekus

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
No 27.septembra Ventspils Jaunrades nama planetārijs un observatorija aicina ciemos  pirmsskolu audzēkņus un pirmklasniekus uz speciāli izveidotu planetārija šovu "Pasaka par zvaigznēm", kas rada iespēju doties neaizmirstamā ceļojumā pa kosmosu, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Jaunrades nama direktore Daiga Silarāja.

Šovā iespējams uzzināt, kas ir zvaigznes, Saule, paskatīties uz zvaigznājiem un noskaidrot, kā debesīs nokļuva Mazais Lācis, aizlidot uz Piena Ceļa galaktiku un vairāk iepazīt mūsu mājas - Zemi. Vienlaikus mazajiem apmeklētājiem būs lieliska iespēja pabūt observatorijā: ielūkoties teleskopā un ieraudzīt objektus 750 reižu palielinājumā.

Apmeklējuma cena EUR 0,70 vai EUR 0,40 + 25 venti.

Esat laipni gaidīti Ventspils Jaunrades namā, iepriekš rezervējot apmeklējuma laiku pa tālr. 63622805, vai arī elektroniski: jaunrades.nams@ventspils.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)