Banner 980x90

Užavā par 1,24 miljoniem eiro īstenots siltumapgādes projekts

Rīga, 30.okt., LETA. Ventspils novada pašvaldības uzņēmums "VNK serviss" Užavā par 1,244 miljoniem eiro īstenojis siltumapgādes projektu, uzceļot pagastā katlumāju, izbūvējot jaunas siltumtrases un ierīkojot daudzdzīvokļu ēku iekšējo siltumapgādes sistēmu, aģentūra LETA uzzināja Ventspils novada pašvaldībā.

Katlumājai ir pieslēgtas ne tikai sešas daudzdzīvokļu mājas, bet arī Užavas pamatskola, tautas nams un pagasta pārvaldes ēka.

Kā kurināmais tiks izmantota šķelda. Katlumājā ir divi apkures katli, tostarp viena apkures katla jauda ir 300 megavatstundu (MWh), bet otra - 700 MWh.

Užavas iedzīvotājiem tagad būs pieejams arī siltais ūdens, turklāt trijās daudzdzīvokļu mājās, kurās ir pašvaldības īres dzīvokļi, dzīvokļu iemītnieki paši varēs noteikt, kad pieslēgties apkurei, regulējot arī temperatūru. Katra dzīvokļa siltuma skaitītājs ļaus noteikt, cik jāmaksā par patērēto siltumenerģiju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)